CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:58 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des d'este divendres, i dins del programa ECOVID, este personal prestarà servici en l'àrea d'Espai Públic

Benidorm incorpora a les primeres 29 persones contractades durant 12 mesos dins del gran pla d'ocupació

19 novembre 2021
Empleo

L'Ajuntament de Benidorm ha incorporat hui a les primeres 29 persones contractades durant dotze mesos dins del gran pla d'ocupació impulsada per l'Ajuntament i cofinançat amb recursos del Fons Social Europeu a través de LABORA. La contractació d'estes 29 persones s'emmarca en el programa ECOVID i totes elles prestaran servei en l'àrea d'Espai Públic, integrant-se en les brigades dels servicis tècnics municipals. Es tracta, concretament, de 10 de Mantenidors d'edificis, quatre Electricistes de manteniment i reparació, set Peons forestals i huit Peons d'obres públiques.

L'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer; la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez; i l'edil de Recursos Humans, Ángela Zaragozí, han donat la benvinguda a este personal i l'han informat sobre les funcions que prestaran durant els 12 pròxims mesos.

Gómez ha recordat que "a través del programa ECOVID es contractarà per un període d'un any a un total de 84 persones desocupades de trenta anys d'ara en avant". Les primeres 29 persones presten servici des de hui, mentre que "els 55 treballadors restants, de l'àrea d'Atenció al client, s'incorporaran a principis de la setmana vinent i seran distribuïts en diferents departaments i dependències municipals", ha aclarit.

També la setmana vinent començaran a prestar servei a l'Ajuntament els 57 joves menors de trenta anys contractats a través del programa EMPUJU, "l'altre programa del gran pla municipal d'ocupació".

En total, ha recalcat la responsable d'Ocupació, "amb este gran pla d'ocupació, conformat pels programes ECOVID i EMPUJU, es contractaran 141 persones desocupades de Benidorm, de totes les edats, que durant un any faran treballs d'interés públic". "Sempre hem defensat que la millor política social és l'ocupació i este ambiciós pla, que aconseguix els 3,7 milions d'euros, és un clar exemple d'això, ja que a través d'estos llocs de treball estem injectant economia en més de 140 llars de Benidorm".

Detall econòmic del gran pla d'ocupació

El programa ECOVID està dotat amb 2 milions d'euros, dels quals l'Ajuntament aporta prop de 750.000. L'import restant, una mica més d'1,2 milions d'euros, es finança amb recursos procedents del Fons Social Europeu, a través de LABORA en el marc del Programa Operatiu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus). L'ECOVID ha propiciat 84 contractacions.

Per part seua, el programa EMPUJU aconseguix els 1,7 milions d'euros. L'Ajuntament aporta més de 625.000 euros, complementant així la subvenció de LABORA d'1,1 milions d'euros procedents també del Fons Social Europeu dins del mateix Programa Operatiu. 57 joves es beneficien d'este programa.

Totes les persones han sigut contractades mitjançant un procés de selecció taxat en les instruccions de la Direcció General de LABORA, dut a terme per este organisme i l'Ajuntament, en el qual també han participat els sindicats.