CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

12:13 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Núvols alts

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La víctima, de 34 anys i mare de dos fills, és l'octava enguany i la número 1.248 des de 2003

Benidorm expressa la seua condemna i repulsa cap a l'últim crim masclista comés a Amposta (Tarragona)

03 abril 2024
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha mostrat este dimecres la seua repulsa i condemna per l'últim crim per violència masclista confirmat en les últimes hores al nostre país per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere. Es tracta d'una dona de trenta-quatre anys assassinada a Amposta (Tarragona), a les mans de la seua exparella.

La concentració silenciosa per a expressar el rebuig per este nou crim ha tingut lloc en la plaça de l'Ajuntament i ha estat encapçalada per la primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer, l'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i membres de la corporació municipal.

La víctima, Thais, tenia trenta-quatre anys i era mare de dos fills. Va ser assassinada fa diversos dies per la seua exparella, de quaranta-set anys, que tenia antecedents per violència de gènere i que va esquarterar el cos de la dona després de cometre l'assassinat. El detingut, pel que sembla, va confessar el crim a un amic, que va ser qui va avisar a la Policia Local, que ho va detindre després d'una cerca per la localitat. L'autor del crim és una persona violenta que havia agredit a la víctima amb anterioritat i que se saltava l'ordre d'allunyament que pesava sobre ell.

Amb esta nova víctima, el nombre de dones assassinades enguany ascendix ja a huit, mentre que des de l'any 2003, quan es va iniciar el recompte, són ja 1.248 les dones que han sigut assassinades per les seues parelles o exparelles a conseqüència de la violència de gènere.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils.

Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.