CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

31

21:39 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amb les millores que s'executen als carrers París, Londres i Mònaco, la inversió global ascendix a 700.000 euros

Benidorm executa obres de renovació i millora d'infraestructures en l'avinguda Roma

14 gener 2022
Espacio Público

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Cicle de l'Aigua, està fent obres de renovació d'infraestructures hidràuliques en l'avinguda Roma, que afecten la recollida de pluvials, aigua potable i residuals i a la millora de l'estètica de la via, amb l'objectiu d'acabar amb les inundacions que patien els locals de la zona en episodis de fortes pluges.

L'actuació principal, consistent en la reurbanització de l'avinguda de Roma i la renovació de tots els serveis urbans, suposa una inversió de 492.000 euros, amb càrrec al Fons de Renovació del contracte de l'empresa concessionària de la Gestió Integral de l'Aigua a la ciutat, Hidraqua.

L'alcalde Toni Pérez i el regidor de Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate, han visitat els treballs acompanyats pels responsables tècnics de l'actuació. Allí, Pérez ha destacat la importància de la mateixa, ja que "en estos carrers no existia cap sistema de recollida d'aigües pluvials". Amb la implantació del nou sistema "l'aigua de pluja es captarà en una cota més elevada per a evitar els problemes d'inundacions que històricament ha tingut esta zona".

La intervenció que s'està desenvolupant comporta també altres actuacions en forma de millores incorporades a l'obra, que sumen uns 200.000 euros. Entre elles es troba la millora de la xarxa de sanejament al carrer París amb la renovació d'un col·lector entre l'Ametlla de Mar i Estocolm (26.400 euros), una altra inversió en la xarxa de pluvials del carrer Londres per 103.800 euros, millores en la xarxa d'aigua potable del carrer Mònaco per valor de 46.000 euros i altres renovacions en la xarxa d'aigua potable i sanejament per quasi 30.000 euros.

"Esta reurbanització comporta també millores en els serveis urbans, com és pavimentació nova i major accessibilitat d'estes vies que connecten la part alta del Racó amb la part baixa en l'Ametlla de Mar" ha explicat l'alcalde.

La inexistència d'un sistema de recollida d'aigües pluvials ha provocat des de sempre nombrosos danys en els locals comercials de l'Ametlla de Mar. Amb l'execució d'estes obres "anem ascendint cap a l'avinguda de Montecarlo i dotem de receptors i embornals que minoren els impactes que puguen causar les pluges".

L'alcalde ha ressaltat que, una vegada més, "posem els recursos municipals, en este cas relatius al cicle hídric, per a beneficiar als veïns i veïnes de tots els barris de la ciutat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file