CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:24 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les persones interessades a participar poden apuntar-se ja en l'Espai LABORA

Benidorm contractarà i formarà durant un any en jardineria i educació ambiental a 20 jóvens amb el programa 'T'Avalem'

21 març 2024
Benidorm contratará y formará durante un año en jardinería y educación ambiental a 20 jóvenes con el programa ‘T’Avalem’

L'Ajuntament de Benidorm contractarà i formarà durant un any a 20 jóvens desocupats menors de trenta anys amb el projecte 'T'Avalem Benidorm', que en esta edició ha triat "dos modalitats formatives vinculades a la sostenibilitat", segons ha especificat la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez.

Per al desenvolupament d'este programa mixt de formació i ús de Garantia Juvenil, l'Ajuntament de Benidorm ha obtingut, a través de LABORA, una subvenció de 528.256,80 euros del Fons Social Europeu. Esta subvenció es completarà amb una aportació municipal de 50.000 euros.

Gómez ha incidit que "este programa és dirigit a jóvens de 16 a 30 anys i és una gran oportunitat per a les persones interessades a millorar la seua ocupabilitat o ampliar els seus coneixements en una nova especialitat".

En l'edició de 2024, 10 jóvens es formaran en 'Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria' (AGAO0108) i en 'Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes'; mentre que el segon grup ho farà en 'Interpretació i educació ambiental' (SEAG0109).

L'edil ha assenyalat que "en esta edició tornem a incloure un certificat de nivell 3, que és el rang més gran de qualificació en les acreditacions professionals, en este cas estrenant formació en educació ambiental".

Tal com ha recordat Gómez, 'T'Avalem' és "un programa mixt d'ocupació i formació, en el qual l'alumnat rep formació teòrica i pràctica; uns coneixements que al llarg del projecte anirà aplicant a treballs d'interés públic". Concretament, l'alumnat de la modalitat de jardineria s'encarregarà de l'execució d'un jardí mediterrani al costat de les instal·lacions del patinòdrom, situat al costat del Palau d'Esports l'Illa; mentre que els participants del grup d'educació ambiental desenvoluparan diferents accions en coordinació amb la Regidoria de Medi Ambient.

Les persones interessades a participar en 'T'Avalem Benidorm Jove', a més de ser menors de trenta anys, hauran d'estar inscrites com a parat en el programa de Garantia Juvenil i en LABORA amb el codi de formació requerit; un tràmit que ja poden realitzar.

També a partir de demà s'inicia el termini d'inscripció per al personal directiu i docent, posant-se així en marxa el procés de selecció del professorat encarregat d'impartir estes modalitats formatives.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file