CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

19:41 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amb este crim ja són 51 dones mortes a les mans de les seues parelles o exparelles enguany i 1.236 des de l'any 2003

Benidorm condemna l'últim assassinat per violència masclista comés a Benalmádena (Màlaga)

13 octubre 2023
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

La corporació municipal de Benidorm ha expressat hui la seua condemna amb un minut de silenci en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya cap a l'últim crim masclista confirmat comés sobre una dona a Màlaga.

La víctima tenia cinquanta-dos anys i va ser assassinada pel seu cònjuge el passat 10 d'octubre a Benalmádena. Els agents van trobar el cadàver de la dona en el sofà de la casa amb un tret a l'esquena i també el cos sense vida del seu marit, de seixanta-tres anys, amb un impacte de bala al cap i una escopeta a prop. La víctima tenia un fill menor d'edat i, segons la investigació, no hi havia denúncies prèvies per violència de gènere contra l'agressor.

La concentració silenciosa ha estat encapçalada per la primera tinenta alcalde de la ciutat, Ana Pellicer, i l'edil d'Igualtat, Ángela Zaragozí, al costat d'altres membres de la corporació municipal.

Amb esta nova víctima, el nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles a Espanya enguany ascendix a 51 i a 1.236 des de 2003, data en la qual van començar a comptabilitzar-se les víctimes per violència contra la dona. A més, en nombre de menors orfes/as en 2023 s'eleva a 51 i a 428 des de l'any 2013.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.