CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

14:53 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amb esta nova plataforma, una actuació de l'EDUSI, Benidorm millorarà la transparència amb la ciutadania i agilitzarà la gestió de les obres

Benidorm comptarà amb una plataforma Smart que permetrà als veïns veure en temps real les obres en execució

13 octubre 2023
Benidorm contará con una plataforma Smart que permitirá a los vecinos ver en tiempo real las obras en ejecución

L'Ajuntament de Benidorm seguix el seu impuls per la digitalització de la seua gestió municipal amb una nova plataforma oberta intel·ligent: Smart Obras. L'aplicació, una actuació emmarcada en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador de Benidorm, millorarà l'eficiència de la gestió i els servicis permetent portar un seguiment en temps real de les diferents obres que s'executen a la ciutat.

"La plataforma Smart Obras permetrà als nostres veïns disposar de tota la informació de les obres que s'executen a Benidorm a temps real," ha explicat l'alcalde de Benidorm Toni Pérez. "Amb esta actuació, que forma part del nostre impuls cap a un Benidorm intel·ligent, millorem la nostra gestió de les obres alhora que facilitem el dia a dia dels nostres veïns amb un nou canal d'informació en línia".

La plataforma comptarà amb tres tipus de perfils, un per cada actor implicat en les obres. Així, els treballadors de l'Ajuntament, les empreses contractistes d'obres i els veïns podran accedir a este nou portal. La plataforma Smart Obras tindrà un mapa de Benidorm interactiu on apareixeran les diferents obres previstes i en execució: els ciutadans podran així conéixer la localització d'estes, l'estat de les intervencions i vore amb antelació els desviaments de trànsit per a planificar les seues rutes.

El portal obert de Smart Obras no sols millorarà la transparència amb la ciutadania, sinó que també permetrà a l'Ajuntament agilitzar la gestió de les obres. En els perfils de treballadors públics i empreses contractistes, els usuaris podran pujar la documentació de les obres, informes de seguiment i el termini d'execució, entre altres funcionalitats.

La plataforma Smart Obras respon als objectius temàtics de "millora de l'ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i els accessos dels mateixos" i al de "promoció de les TIC en les Estratègies de Desenvolupament Urbà Integrat a través d'actuacions en l'administració electrònica local i smart cities" de l'EDUSI de Benidorm. Esta actuació, que està en fase de licitació, compta amb una inversió de 500.000 euros que es cofinança entre l'Ajuntament de Benidorm i els fons europeus FEDER.

SOBRE L'EDUSI DE BENIDORM:

El Programa Operatiu pluriregional d'Espanya 2014-2020, i del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) impulsen l'estratègia DUSI, de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, de la qual Benidorm, tal com estableix la Resolució de 4 de maig de 2018 publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) de l'Ordre de la Tercera Convocatòria HFP/888/2017, ha aconseguit optar i aconseguir un finançament de l'ajuda FEDER de 10 Milions d'Euros, a través de la seua estratègia EDUSI BENIDORM.

L'EDUSI BENIDORM està composta per una sèrie d'objectius temàtics, específics, estratègics i operatius, englobats a través de 13 Línies d'Actuació, l'impacte social de la qual, mediambiental, econòmic i urbà sobre la ciutat pretén transformar una àrea urbana delimitada de la ciutat en la qual intervindre i regenerar integralment, fent honor, a més de produir un impacte i millora global a la ciutat.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file