CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

00:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es farà un passeig al llarg del soterrament i s'explicaran els canvis i modificacions en el trànsit rodat

Benidorm cita el dijous als veïns per a donar a conéixer els detalls de la nova avinguda Beniardà just abans de la seua reobertura

30 maig 2023
Avenida de Beniardá

L'avinguda Beniardà s'obrirà completament al trànsit rodat este pròxim dijous, com ja va comunicar ahir la Regidoria de Mobilitat. Per este motiu, l'Ajuntament de Benidorm, a través de les regidories de Participació Ciutadana i Espai Públic, i dins de la campanya 'A peu de carrer', ha citat als veïns de la ciutat eixe mateix dia en la mateixa avinguda perquè coneguen amb detall els treballs que s'han executat en els últims mesos, a més de per a agrair-los l'enorme esforç que han fet per a superar les molèsties ocasionades per les obres i les afeccions al trànsit.

La cita serà a les 11.15 hores a la cantonada amb el carrer Capitán Cortés. Des d'allí es farà un passeig caminant pel nou tram soterrat, que estarà completament senyalitzat i llest perquè els vehicles comencen a circular. Un fet que es produirà res més concloure la visita programada.

Els assistents podran conéixer de primera mà tots els detalls de l'obra i la nova configuració del trànsit rodat, se'ls explicarà també el nou accés a la Colònia Madrid que s'habilita des de la mateixa avinguda en sentit ascendent a l'altura del carrer Alcalà i també rebran informació dels treballs que queden per executar en la part superior del tram soterrat, pel qual passarà el ferrocarril, que comptaran amb accés per als vianants i elements ornamentals.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha indicat que l'objectiu d'esta cita és "mostrar el nostre agraïment als veïns i residents d'este barri per les molèsties que han hagut de suportar estos mesos. Però també a tots els conductors de Benidorm i d'altres localitats que transitaven habitualment per este punt i que van vore modificats els seus hàbits d'un dia per a un altre".

Pérez ha destacat "la inqüestionable millora del trànsit" que comportarà l'obertura del soterrament de l'avinguda, "una via que suporta diàriament més de 30.000 vehicles d'entrada i eixida" i que després de les obres "suposarà un gran avanç en el trànsit de vehicles, en comoditat per als conductors i en seguretat per als vianants en la part superior".

L'alcalde ha volgut també tindre paraules de reconeixement a l'"excel·lent comportament dels conductors, que en un percentatge elevadíssim han atés totes les recomanacions i itineraris alternatius proposats perquè el trànsit funcionara correctament durant este temps".

Pérez ha destacat, finalment, el "gran esforç" realitzat per a reduir els terminis previstos en un inici, "que parlaven de setze mesos i que finalment s'han quedat poc més de huit des d'aquell 15 de setembre en què es va tancar".

També ha recalcat que després de les molèsties patides "ara tots tenim una avinguda d'acord amb la ciutat de Benidorm, que soluciona molts problemes de mobilitat i que retorna la tranquil·litat als veïns".