CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

13:39 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Intervals de núvols

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les accions de promoció desplegades per Visit Benidorm i Hosbec al costat dels turoperadors i agències de viatge en línia en 2022 s'han traduït en més de 120.000 reserves

Benidorm aterra en la WTM de Londres després d'aconseguir un impacte de més 81 milions d'euros amb campanyes de comàrqueting

07 novembre 2022
Benidorm aterriza en la WTM de Londres tras lograr un impacto de más 81 millones de euros con campañas de co-marketing

Un any més, Benidorm és present en la World Travel Market, la fira turística de Londres, que tanca el calendari de cites turístiques europees i que és clau per a consolidar la posició del destí en el seu principal mercat emissor internacional. Una cita a la qual Benidorm arriba de la mà de Turisme Comunitat Valenciana i en la qual el destí aterra després d'assolir "un impacte de més de 81 milions d'euros amb les campanyes de màrqueting desplegades al llarg de l'any juntament amb diferents turoperadors i agències de viatge en línia", segons ha indicat l'alcalde, Toni Pérez.

En la jornada inaugural de la fira, a més de l'alcalde, també han participat de la delegació benidormera, la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, i el president i secretària general dHosbec, Toni Mayor i Nuria Montes. Una delegació que ha compartit bona part d'agenda amb Turisme Comunitat Valenciana i amb Costa Blanca, representada pels seus màxims dirigents, els presidents de la Generalitat i de la Diputació d'Alacant, Ximo Puig i Carlos Mazón.

L'alcalde ha aprofundit en estes campanyes de comàrqueting, en les quals Visit Benidorm ha treballat amb una desena de turoperadors i agències de viatge en línia, i que juntament amb les dutes a terme per Hosbec s'han traduït en "120.121 reserves generades directament al Regne Unit".

Toni Pérez ha recalcat que "els resultats demostren l'eficàcia d'estes accions i el retorn que generen en el destí, tant en termes de reserves com de visibilitat, millorant i consolidant el posicionament de Benidorm en el mercat britànic". De fet, estes campanyes han suposat per a Benidorm una inversió de 408.876 euros, "i un retorn i impacte econòmic de 81,7 milions d'euros". Per açò, ha avançat, "continuarem invertint recursos en *co-màrqueting, destinant a estes accions partix dels fons que Visit Benidorm rep de *Turisme Comunitat Valenciana i del Patronat de Turisme Costa Blanca a través dels convenis subscrits amb tots dos organismes".

Per a afermar el posicionament de Benidorm en el mercat internacional i conéixer de primera mà quines són les expectatives i comportament previst del mercat britànic per a 2023, la delegació de la ciutat ha mantingut al llarg d'esta jornada inaugural diferents reunions de treball. Així, Toni Pérez ha compartit al costat del president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, una trobada amb l'ambaixador d'Espanya a Londres.

També durant este primer dia, l'alcalde, amb la resta de la delegació valenciana, s'ha reunit amb l'Associació de Turoperadors Turístics Independents i amb diversos operadors.

A més, coincidint amb la WTM, s'ha celebrat en les instal·lacions de la fira una reunió de l'Aliança de Municipis Turístic de Sol i Platja.