CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

00:21 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La JGL resol les dos primeres remeses d'ajudes al sector de l'allotjament

Benidorm aprova 1,6 milions d'euros en ajudes directes a més de 130 allotjaments turístics

27 juliol 2021
Benidorm aprueba 1,6 millones de euros en ayudas directas a más de 130 alojamientos turísticos

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha aprovat les dos primeres remeses de les ajudes directes municipals dirigides al sector de l'allotjament. L'alcalde, Toni Pérez, ha informat que "entre totes dos remeses sumen 1.649.646,07 euros, i inclouen com a beneficiaris a 135 allotjaments turístics de la ciutat".

L'alcalde ha recordat que "esta convocatòria d'ajudes de l'Ajuntament està dirigida, amb independència del nombre de treballadors, a hotels, càmpings, pensions, hostals, blocs d'apartaments i empreses gestores de Benidorm; un sector clau en la indústria turística, i per tant en el teixit de productiu de la nostra ciutat, i que fins hui, i malgrat el seu important paper en la generació d'ocupació, pràcticament no han rebut cap ajuda directa en haver quedat exclòs de la gran majoria de les convocatòries llançades per les diferents administracions competents i responsables".

Toni Pérez ha incidit en què "amb esta línia d'ajudes, a la qual destinem 3 milions d'euros procedents íntegrament del pressupost municipal, volem corregir esta situació i injectar recursos a les empreses i establiments del sector de l'allotjament que, en molts casos, quinze mesos després de declarar-se la pandèmia encara no han pogut reprendre la seua activitat o ho han fet amb uns volums d'activitat molt per davall dels d'altres temporades".

L'alcalde ha concretat que l'import d'estes ajudes "van des dels 1.000 als 90.000 euros en funció de la categoria i nombre d'habitacions o apartaments de l'establiment"; i ha avançat que en pròximes setmanes s'aprovarà una tercera remesa.

Així mateix, ha remarcat que "continuem exigint, com des de fa quinze mesos, un Pla d'especial protecció al turisme, que en el cas d'Espanya i de la Comunitat Valenciana desgraciadament no arriba, malgrat la consideració de gran motor econòmic i generador d'ocupació que tenen la indústria turística i el sector de l'allotjament en destins com Benidorm".

L'alcalde ha agregat que "des de l'Ajuntament continuem redoblant esforços, continuem generant ajudes per a tota la indústria local i també, fonamental, a les famílies i llars, arribant on no arriben les administracions competents i responsables, i actuant perquè ningú quede arrere".

En este sentit, ha informat que demà dimecres, 28 de juliol, s'obri el termini per a sol·licitar les noves ajudes directes de l'Ajuntament dirigides al sector de l'oci nocturn i que es finançaran a través d'una subvenció de prop de 300.000 euros de la Diputació Provincial d'Alacant. Toni Pérez ha recordat que esta convocatòria preveu prestació de fins a 3.000 euros i d'ella poden participar les pimes, micropimes i autònoms del sector amb domicili fiscal a Benidorm i que "entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021 hagen reduït la mitjana mensual de facturació en almenys un 25% respecte a la mitjana mensual de 2019".

Les ajudes es poden tramitar a partir de demà i per un termini de deu dies a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://sede.benidorm.org.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 5
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 6
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 7
Audio file