CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

08:21 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez felicita l'associació pel retrobament i el seu compromís amb la societat benidormera

Anémona celebra els seus primers vint anys

09 juliol 2022
Toni Pérez y las voluntarias de Anémona.
Toni Pérez y las voluntarias de Anémona.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, va encapçalar la representació municipal, al costat de les regidores d'Igualtat i Benestar Social, Ángela Zaragozí i Ángela Llorca, a més de representants de tots els grups de la corporació. També van assistir el diputat nacional, Agustín Almodóbar; l'autonòmic, Manuel Pérez Fenoll; el provincial, José Ramón González de Zárate; i membres de les associacions i entitats econòmiques i socials de la ciutat.

Toni Pérez es va congratular davant la concurrència de "la tornada a la normalitat" posada de manifest en la trobada pública, a pesar que la pandèmia encara ens acompanye i va felicitar Anémona pel seu aniversari i "el seu compromís amb la societat benidormera" lloc de manifest al llarg de tots estos anys.

Per la seua banda, la presidenta d'Anemone, María Botella, va dir "sentir-se encantada" amb la gran assistència de públic que va desemborsar un donatiu de 40 euros els adults i 12 els xiquets. Uns diners solidaris que servix perquè puguen "exercir el voluntariat que tanta falta fa".

Anémona no agafarà vacances enguany. Botella va anticipar la celebració, després de l'estiu, d'un congrés oncològic a Benidorm, la convocatòria del segon Trofeu Anémona de Rem i la tradicional marxa, prevista per a octubre.

La nit va servir també per a presentar el nou disseny de 't-shits' que es distribuiran a Benidorm i la seua comarca prèviament a la celebració de la marxa d'Anémona. Un disseny exclusiu del qual "esperem superar el rècord de vendes amb més de 5.500 samarretes", va finalitzar Botella.