EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

10:44 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Participació presenta demà l''app' Amix, per a fomentar el contacte entre veïns i Ajuntament

27 setembre 2016
Participación presenta mañana la ‘app’ Amix, para fomentar el contacto entre vecinos y Ayuntamiento

L'acte està programat a les 19.00 hores al Saló d'Actes del consistori

La Regidoria de Participació Ciutadana presenta demà, 28 de setembre, una aplicació per a mòbils, tauletes i ordinadors orientada a fomentar el contacte entre veïns i Ajuntament. La presentació d''Amix Benidorm' es realitzarà al Saló d'Actes del consistori a les 19.00 hores, segons ha anunciat la regidora de l'àrea, María Jesús Pinto.

L'edil ha explicat que l'objectiu d'esta 'app' és que a través d'eixe contacte més directe entre els veïns i l'administració "es puguen resoldre més eficaçment totes les qüestions que afecten els ciutadans i residents de Benidorm". Pinto ha defensat que "la participació pública ha de beneficiar-se dels avanços tecnològics", sobretot en un moment en què "la utilització d'estes eines és massiva".

Com ja es va avançar la regidora fa uns mesos, entre les funcions d'esta 'app' està la de "facilitar la connexió còmoda dels ciutadans amb els seus representants veïnals", possibilitar "el contacte permanent entre els propis membres de les entitats", i facilitar informació oficial com a bàndols, incidències o activitats del Consell Veïnal i les associacions. A més, disposarà de fòrums de debat per a recaptar l'opinió i suggeriments ciutadans sobre els temes que es plantegen, i per a abordar les problemàtiques dels diferents barris.

L'engegada d'esta aplicació, disponible en Google Play i l'AppleStore, s'emmarcar dins del Pla de Foment i Millora de l'Associacionisme que l'Ajuntament ha de desenvolupar segons el Reglament de Participació Ciutadana.