EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

07:41 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm concedix 40.500 euros per a fer costat al comerç local i als servicis

19 setembre 2020
Benidorm concede 40.500 euros para apoyar al comercio local y a los servicios

La Junta de Govern local va aprovar en la seua sessió d'ahir una nova remesa d'ajudes, elevada per la Comissió Tècnica de Valoració de Subvencions, destinades a donar suport al comerç local i els serveis enfront dels efectes generats per la pandèmia.

L'import de la sisena remesa, que inclou 46 referències, és de 40.500 euros. Es van presentar 53 sol·licituds, sent denegades set d'elles per no complir aspectes continguts en les bases o mancar de domicili fiscal a Benidorm, qüestió que també va argumentar la desestimació d'un recurs.

Les ajudes en este capítol ascendixen a 1.000 euros per a aquells comerços i establiments de serveis que es van veure afectats pel tancament d'establiment; a 750 euros per als qui van vore reduïda la seua facturació en almenys un 40% entre el 14 de març i el 19 d'abril respecte a la mitjana dels sis mesos anteriors, o el període d'alta de l'activitat; i a 500 euros per als sol·licitants que hagen sigut beneficiaris al seu torn de les ajudes municipals a les famílies.

Estes ajudes municipals, com va assenyalar l'alcalde Toni Pérez en el moment de la seua aprovació al juliol, són compatibles amb les quals va anunciar la Generalitat Valenciana. Per a dotar-les econòmicament l'Ajuntament va destinar 2,6 milions d'euros.

En esta línia d'actuacions en suport del comerç local, al principi de la pandèmia i per a ajudar al comerç local en este episodi de crisi sanitària, des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de la Regidoria d'Ocupació i de la mateixa Regidoria de Comerç es va llançar la campanya "Benidorm compra a casa", per a fomentar les compres en línia, el repartiment a domicili i iniciatives similars.