CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

13:31 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El bon ambient va presidir una jornada que es va allargar fins a la matinada en la plaça de SS. MM. els Reis d'Espanya

'Venècia a Benidorm' s'alça amb el primer premi de la desfilada de Carnestoltes en el qual van lluir 63 grups i 10 participants individuals

11 febrer 2024
Ganadores desfile carnaval adultos
Ganadores desfile carnaval adultos

La festa de Carnestoltes va lluir ahir dissabte en tota la seua esplendor a Benidorm amb unes desfilades, infantil i adult, de molt de mèrit, gran participació i unes enormes ganes de passar-s'ho bé amb molts tocs d'originalitat en els dissenys.

Al voltant d'un miler de persones van participar en la nit d'ahir dissabte en la desfilada adult Benidorm, organitzat per l'Associació de Penyes Verge del Sofratge i que va recórrer diversos carrers del centre de la ciutat per a acabar en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya amb una festa fins a la matinada. Una marxa que va ser seguida per una gran multitud de persones en el seu recorregut i que va finalitzar en una carpa de l'Associació, completament abarrotada.

Des de passades les nou de la nit, 63 grups i 10 participants en categoria individual van protagonitzar una desfilada multitudinària que va omplir el recorregut de color, una gran faena darrere en la confecció dels vestits i, sobretot, molt de sentit de l'humor. La desfilada es va iniciar amb l'aparició de la Reina Major Valentina Almodóbar i la seua cort d'honor i després d'elles els membres de la Comissió de Festes Majors Patronals 2024.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; l'edil de Festes, Mariló Cebreros; així com nombrosos membres de l'equip de govern van acudir a presenciar la desfilada, disfressats de jugadors de futbol americà i sent els encarregats d'atorgar posteriorment els premis als guanyadors, al costat de la Reina Major, la presidenta de la Comissió de Festes, María Dolores Cano, el president de l'Associació de Penyes, Jaume Cortés i membres del jurat.

En la categoria de grups, el guanyador va ser 'Venècia a Benidorm', que va guanyar el primer premi, de 1.000 euros, gràcies a la seua posada en escena del carnestoltes de la localitat italiana. El segon premi va ser per a 'Renàixer del Fènix' amb un premi de 800 € i el tercer premi va anar a parar a les mans de 'Reines del gel i reis del foc' que van aconseguir 600 €. La resta de premis van ser en el següent ordre: 'Secret de les piràmides' (400 €), 'Guerrers Swahili' (300 €), 'Papallones Fest' (100 €), 'Naturalesa encesa' (100 €) i 'Reina de cors' (100 €).

Els guanyadors en categoria individual van ser 'Sweet Carnestoltes' amb un premi de 300 €, el segon lloc va ser per a 'Eco fantasia' dotat de 200 € i el tercer premi va ser a les mans de 'Déu de l'InTempo' que va obtenir 100 euros.

Al final de la desfilada, en la carpa de l'Associació de Penyes va tindre lloc una festa presentada i amenitzada per Aitor Belda, dels 40 i Ràdio Benidorm, en la qual com al llarg de tot el dia, també va haver-hi barra a preus populars. A més, l'Associació de Penyes va realitzar un 'tardeo' en la mateixa plaça de SS. MM.  els Reis d'Espanya.

Benidorm acomiadarà el Carnestoltes el dimarts 13 de febrer amb l'Enterrament de la Sardina, que començarà a les 21.30 hores en la Plaça Major.

Carnestoltes Infantil

Al matí va tindre lloc el Carnestoltes Infantil amb la participació de 42 grups i una desena de disfresses individuals, i també va lluir la reina infantil Laia Zamora i la seua cort d'honor infantil, que van encapçalar la desfilada.

En la categoria de grups el guanyador va 'ser Xicotets invasors', un premi dotat amb 300 €. El segon, de 200 euros, va anar per a 'Descobrint el món de les meravelles' i el tercer per a 'La Barbacoa' amb 100 euros.

En la categoria individual el guanyador va ser la disfressa 'Ferrocarril' (100 €), el segon va ser per a 'La Vileda turbo, posa fi a tota la brutícia' (75 €) i el tercer premi va ser per a 'Carrusel dels somnis' (50 €).