CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

11:31 AM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

E 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Serà cost zero per a les arques municipals i permetrà, a més, renovar l'escena urbana dels carrers afectats

Un nuevo transformador en Els Tolls impedirá futuros cortes en el suministro eléctrico

25 gener 2021
Un nuevo transformador en Els Tolls impedirá futuros cortes en el suministro eléctrico...

El barri dels Tolls de Benidorm comptarà amb un nou transformador de subministrament elèctric per a previndre talls de llum com els que es van produir dies passats durant les festes de Nadal. Així ho ha anunciat hui el regidor d'Obres i Espai Públic, José Ramón González de Zárate.

L'edil ha assenyalat que des de l'Ajuntament es va traslladar la situació provocada per la caiguda del servei a la companyia subministradora, Iberdrola i que esta, assumirà el cost de la instal·lació d'un nou transformador que s'"anellarà" amb l'actual per a reforçar la potència elèctrica del districte. La gestió ha sigut fruit d'un conveni que han signat la Corporació Municipal i l'elèctrica.

L'edil ha aclarit que "anellar" suposa que la llum és distribuïda "pels dos centres de transformació" de manera que, llevat que fora per una urgència o que tots dos quedaren fora de servici, "serà molt difícil" que en endavant es produïsquen nous talls de subministrament en el barri.

El primer transformador serà al carrer Itàlia, el nou al carrer Islàndia. Per a fer l'operació d'anellat a través del subsol, Iberdrola ha sol·licitat la pertinent llicència d'obra, la qual cosa permetrà posteriorment renovar una de les voreres als carrers Itàlia, Noruega, Grècia i Finlàndia aprofitant la realització dels treballs. Els Servicis Tècnics Municipals actuaran, d'esta manera, deixant "pràcticament accessible i renovada" tota l'escena urbana d'esta zona dels Tolls.