CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

05:44 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Un espectacle reunirà en l'escenari a xiquets de 6 col·legis de Benidorm amb la Unió Musical

30 maig 2017
Un espectáculo reunirá en el escenario a niños de 6 colegios de Benidorm con la Unió Musical

'Càntics d'amor, himnes de pau' destinarà la recaptació íntegrament a Càritas

Este matí s'ha presentat a Benidorm l'espectacle a benefici de Càritas 'Càntics d'amor, himnes de pau' que se celebrarà este pròxim divendres, 2 de juny, en l'auditori 'Julio Iglesias' del Parc de l'Aigüera a partir de les 20.15 hores.

La regidora de Cultura, Ana Pellicer, al costat del director, promotor de la iniciativa i director de la Banda Juvenil de la Unió Musical de Benidorm, Pedro Salinas; els professors Michel López (Lope de Vega) i Miguel Devesa (Miguel Hernández); i la representant de Càritas a Benidorm, María Dolores Llinares, han comparegut davant els mitjans de comunicació per a presentar una iniciativa que reunirà a la Banda Juvenil de la Unió Musical de Benidorm amb xiquets dels col·legis Aitana, Ausiàs March, Gabriel Miró, Lope de Vega, Miguel Hernández i Nuestra Señora de los Dolores i que comptarà amb la col·laboració especial de Nora Rizzo i Vicent Pérez Zaragoza. "Un concert solidari –ha dit Pellicer- en què, els dos euros que costarà l'entrada seran destinats íntegrament a Càritas".

Ana Pellicer ha agraït a Pedro Salinas i a la Banda Juvenil "la gran implicació" en esta iniciativa i no ha deixat passar l'oportunitat d'agrair a Càritas "la gran labor solidària que realitza durant tot l'any".

Símbols musicals

L'objectiu d'esta iniciativa, ha dit Pedro Salines, és que "tots els xiquets de Benidorm coneguen els símbols musicals de la seua terra". En este cas, l'himne de Benidorm i l'himne de la Comunitat Valenciana, "d'ací –ha subratllat- que el projecte es diga 'Càntics d'amor, himnes de pau'" perquè el que es pretén és que "d'ací a 30, 40 o 50 anys" se seguisquen cantant.

El professor del col·legi internacional Lope de Vega, Michel López, ha qualificat el projecte de "meravellós" perquè se'ls facilita als xiquets acostar-se a una banda i que "siguen capaces de cantar", la qual cosa als professors "ens facilita el treball". Per la seua banda, Miguel Devesa, titular en el col·legi Miguel Hernández, ha definit de "molt grata" l'oportunitat de poder participar al costat de la Unió perquè els alumnes coneguen com és una banda i tinguen l'oportunitat "de cantar amb ella en directe".

Finalment, María Dolores Llinares ha qualificat la idea de "molt bona" i ha agraït a l'Ajuntament, a la Unió Musical i als col·legis "la solidaritat amb Càritas perquè Càritas ho necessita".