CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

13:28 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat torna a acollir el conegut com a European Summer Closing Pride, qualificat de "divertit, segur, acollidor i canalla"

Torna Benidorm Pride 2021; se celebrarà del 2 al 5 de setembre

27 agost 2021
Benidorm Pride

Encara que des del dimecres ja hi haurà animació en la trentena de locals que conforma el Gai Village, el Benidorm Pride Festival 2021 se celebrarà, després de l'absència de l'edició de l'any passat per les restriccions de la pandèmia, del 2 al 5 de setembre en un entorn que els organitzadors han qualificat de "divertit i segur".

L'alcalde de Benidorm Toni Pérez ha destacat, al costat del regidor d'Esdeveniments i Festes, Jesús Carrobles, que "Benidorm Pride torna, com no podia ser d'una altra manera, fort i consolidat en una ciutat oberta que es bolca amb esta celebració que tanca les edicions europees de l'Orgull". Ha passat molt de temps, va destacar Pérez, i per a esta cita "hem fet costat a l'organització a programar una edició, dins dels protocols i paràmetres de seguretat Covid, que convertisca el Benidorm Pride en una referència nacional i internacional".

"Una festa oberta a tots", va dir Pérez, "amb una important repercussió mediàtica que posiciona, una vegada més, a Benidorm".

Des de l'organització de Benidorm Pride Festival 2021, Santos Torres ha destacat la programació de festes i activitats en esta edició que centra el punt fort de l'esdeveniment en els dies 3 i 4 de setembre a l'Auditori Julio Iglesias, "espai perfectament preparat per a complir les mesures de seguretat necessàries per a la realització de qualsevol esdeveniment en estos moments".

Torres ha destacat "el repte que ha suposat enguany l'organització i el suport de l'Ajuntament de Benidorm" per a programar "una edició una mica més reduïda, però no menys atractiva i. carregada d'espectacles visuals, xous i tributs que no deixaran indiferent a ningú".

Una secció destacada de la programació comptarà amb "tots els artistes locals de Benidorm que desplegaran el seu art, el divendres dia 3, a l'Auditori 'Julio Iglesias'. El dissabte 4, va puntualitzar Torres, "l'esdeveniment fa un gir de 180 graus amb Roser i el xou 'Diva's Disc' continuant amb Delio Stars i el seu espectacle, 'Mariquita Por'".

En el capítol de novetats, va explicar Torres, "la divertida i simbòlica carrera de talons es disputarà per l'escenari de l'Auditori i podrà ser seguida amb tota intensitat i seguretat pels assistents".

Les actuacions començaran a les 6 de la vesprada, finalitzant a les 12 de nit.
Des de l'organització del Benidorm Pride Festival 2021 es considera que la programació d'esta edició "és variada, entretinguda, divertida i sobretot segura; pensada perquè tots s'emporten un grat record del seu pas per Benidorm i el seu Pride".

El Gai Village es compon d'una trentena de locals amigables "situats en el cor de Benidorm, en el barri antic" que també compten amb mesures de seguretat. En col·laboració amb Sanitat, va precisar Torres, "en esta edició també es disposarà d'un Punt de Salut Sexual".

L'alcalde va finalitzar desitjant "èxit, prudència i esperit de festa per a esta festa, ja fixa en el calendari de Benidorm", que va començar en 2011 amb poc més de tres-cents assistents i en 2019 va arribar als 15.000 assistents amb important component internacional". Pérez va assenyalar el compromís municipal i el suport de Visit Benidorm a esta festa.