CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

19:36 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Parc del Moralet ha acollit esta prova, que ha inclòs carreres infantils i la modalitat senderista i marxa nòrdica

Prop de 450 persones fan costat al Doble Amor en el seu IV Cross Solidari Camp a través

07 maig 2023
Cross Solidario Doble Amor

Prop de 450 persones han fet costat hui al Doble Amor en el seu IV Cross Solidari Camp a través que s'ha desenvolupat al Parc del Moralet, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports i el Club d'Atletisme Benidorm. L'alcalde, Toni Pérez; la regidora d'Esports, Mariló Cebreros; i Juan Manuel López, directiu del Doble Amor, han sigut els encarregats de donar l'eixida de la prova, que ha inclòs també carreres infantils i les modalitats de senderistes i marxa nòrdica.

El benidormer Juanan Fernández, del Club d'Atletisme local, ha sigut el més ràpid a cobrir els 8 quilòmetres del circuit de cros amb un temps de 31:25 minuts. Tan sols un segon després ha travessat la meta el també local Rubén Caballero. A continuació, ho han fet Alberto Alameda, Joel Montiel i Ángel López.

En categoria femenina el primer calaix del podi ha sigut per a Saveria Ottavi, amb un temps de 42:10. M. Carmen García ha signat el segon millor temps, i la local Celia de Diego el tercer. Per darrere d'elles, Yolanda Sendra i Elena Orozco.

El club Gladiators, per la seua banda, ha signat la participació més nombrosa.

Una vegada conclòs el cross, ha sigut el moment de les carreres infantils, en les quals han participat prop d'un centenar de menors de fins a quinze anys que en funció de la seua edat han cobert diferents distàncies.

L'alcalde i diverses edils del govern local han entregat els premis de les diferents categories de la prova al costat dels alumnes del centre ocupacional Doble Amor, que també han fet la seua pròpia carrera dins d'este IV Cros Solidari.

La classificació completa pot consultar-se en www.grupobrotons.com.