CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

18:39 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament obri el període de matrícula per a participar en este programa, que compta amb 50 places i s'impartirà dos dies per setmana en el Llorca Llinares

Nova edició de l'Aula Universitària de l'Experiència de la UMH per a majors de 55 anys

25 setembre 2023
Nueva edición del Aula Universitaria de la Experiencia de la UMH para mayores de 55 años

Benidorm acollirà a partir del pròxim mes d'octubre una nova edició de l'Aula Universitària de l'Experiència de la Universitat Miguel Hernández (UMH), un programa educatiu dirigit a les persones majors de cinquanta-cinc anys i que des de fa més de 20 s'ha desenvolupat amb gran èxit en la localitat.

L'edil de Benestar Social, Ángela Zaragozí, ha informat que l'Ajuntament ha obert ja el termini per a poder-se inscriure en esta activitat i ha convidat a participar en un projecte que "no sols permet als qui participen ampliar els seus coneixements sobre diferents matèries, sinó també estar actius, socialitzar amb persones de la seua mateixa edat i compartir aficions i inquietuds".

Zaragozí ha destacat que "l'únic requisit per a poder formar part de l'AUNEX és ser major de cinquanta-cinc anys" i que "no és necessari que les persones tinguen estudis previs, sol interés per aprendre". Així mateix, la regidora ha explicat que el curs acadèmic es desenvoluparà en la seua seu habitual, el Centre Social José Llorca Llinares, des del pròxim 17 d'octubre fins al 16 de maig, els dimarts i dijous, en horari de 16.30 a 19.30. A més, tot això es completarà amb un cicle de seminaris per a ampliar els continguts impartits fins a final de maig de 2024.

En esta edició, l'Aula Universitària de l'Experiència tindrà set assignatures de 15 hores de duració cadascuna d'elles, el programa de la qual comprén continguts teòrics i pràctics de les assignatures de Periodisme, Literatura, Art, Habilitats d'autoregulació i intel·ligència emocional, Botànica, Fisiologia i Unió Europea. El cost del curs complet ascendix a 110 euros, 100 de matrícula i 10 de l'assegurança. En finalitzar els dos cursos acadèmics dels quals consta l'AUNEX, els alumnes rebran un certificat d'aprofitament d'este, per assistència.

Finalment, la regidora de Benestar Social ha indicat que el termini per a inscriure's ja està obert i es podrà tramitar de manera telemàtica en l'enllaç https://www.umh.es/contenido/estudios/:tit_fpo_14737/es.html. Els qui tinguen dificultats per a fer-ho per si mateixos o no tinguen mitjans informàtics a casa, poden acudir a les dependències de la Regidoria de Benestar Social, situades al carrer Pintor Ufanós, este dimecres, 27 de setembre, i el dilluns, 2 d'octubre, en horari de 9 a 13 hores; o al Centre Social José Llorca Llinares el divendres, 29 de setembre. Hauran d'aportar DNI i targeta bancària associada a l'aplicació del telèfon mòbil per a efectuar el pagament de la matrícula, ja que la reserva de plaça s'efectua de manera automàtica amb el pagament d'esta.