CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

19:26 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Miguel Bou i Chloe Lara Segura, del Club Anibe Benidorm, vencen en la mitjana distància

Més de 600 nadadors d'una trentena de països participen en l'Oceanman

03 octubre 2021
Oceanman Benidorm

Més de 600 nadadors d'una trentena de nacionalitats han participat este diumenge en l'Oceanman, prova internacional en aigües obertes que s'ha disputat hui a Benidorm i que s'ha desenvolupat en tres modalitats: 10, 5 i 1,5 quilòmetres. Al voltant de les 08.00 hores han pres l'eixida des de la platja del Mal Pas els nadadors de la prova més exigent, que amb un recorregut de 10 quilòmetres ha portat als participants a envoltar l'illa i a enfrontar-se amb una mar que ha començat el dia amb una mica de marejol.

Poc abans que es compliren les dos hores i 25 minuts, travessava la meta el primer classificat, l'italià Igor Piovesan. Minuts després trepitjava l'arena Ceri Edwars, tercera classificada en la general i vencedora en modalitat femenina.

En la mitjana distància el triomf en categoria masculina ha sigut per al nadador del Club Anibe Benidorm Miguel Bou, que s'ha imposat a casa després de cobrir amb el millor temps els 5 quilòmetres, la prova amb més participants, uns 280. El triomf en esta mateixa prova, en la modalitat femenina, també ha sigut per a una nadadora del Club Anibe Benidorm, Chloe Lara Segura.

També el nadador local Diego Cortés, del Club Natació Benidorm, ha pujat al podi de la mitjana distància en categoria Màster 60, en signar la segona posició.

Després del seu pas per Benidorm, l'Oceanman posa ara rumb a Rússia, Turquia i Xipre, llocs on es disputaran les últimes proves de l'Oceanman a Europa.

Baixa

Clasificación media distancia