CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

02:58 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des de la seua posada en marxa, més d'una vintena d'empreses i autònoms s'han allotjat en este espai que afavorix les sinergies entre projectes

L'Espai Coworking oferix cinc centres de treball després de culminar la seua estada en les instal·lacions diversos projectes emprenedors

22 febrer 2024
L’Espai Coworking ofrece cinco centros de trabajo tras culminar su estancia en las instalaciones varios proyectos emprendedores

L'Espai Cotreball de Benidorm té disponibles cinc centres de treball després que diversos projectes emprenedors hagen culminat la seua estada en estes instal·lacions que l'Ajuntament de Benidorm oferix perquè autònoms, pimes o micropimes desenvolupen els seus projectes empresarials i professionals.

La regidora d'Ocupació, Mónica Gómez, ha explicat que "l'Espai Cotreball facilita a estos emprenedors un lloc des del qual posar en marxa o desplegar la seua activitat i fer-lo, a més, en un entorn de treball que afavorix que s'establisquen relacions i sinergies entre projectes".

Gómez ha recordat que este Espai Coworking "està situat en l'avinguda Juan Fuster Zaragoza, en la primera planta de l'edifici Aquarium, i compta amb una superfície pròxima als 150 metres quadrats, capaç d'acollir nou llocs de treball, una sala de reunions i altres espais d'ús col·lectiu".

Des de la seua obertura a mitjan 2019, "s'han allotjat en l'Espai Cotreball més d'una vintena d'empreses i emprenedors de perfils molt diversos que han desenvolupat projectes a Benidorm; projectes que majoritàriament seguixen en actiu després del seu pas per estes instal·lacions que es gestionen des de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL)".

Els professionals i empreses que s'instal·len en l'*Espai Cowoking abonen un lloguer mensual de 150 euros per cada centre de treball. No obstant això, "per a facilitar els inicis d'estos projectes emprenedors, durant els sis primers mesos estan exempts d'abonar este lloguer".

"En estos moments –ha concretat–, hi ha quatre centres de treball ocupats projectes emprenedors vinculats a servicis jurídics sobre patents i marques, servicis socioeducatius i socioculturals per a la promoció del benestar, solucions digitals per al foment de l'economia circular i un programari de reconeixement facial per a establiments turístics".

A més d'estes empreses i professionals, també disposen d'espai propi en el cotreball les associacions Jovempa i Memba.

Les empreses interessades a ser albergades en l'Espai Cotreball poden posar-se en contacte amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, amb seu a l'Ajuntament, siga de manera presencial o a través del correu agenciadesarrollo@benidorm.org o del telèfon 966815511.

L’Espai Coworking ofrece cinco centros de trabajo tras culminar su estancia en las instalaciones varios proyectos emprendedores
Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file
Corte voz 4 Mónica Gómez
Audio file