CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

23:37 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Cel clar

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde ha mostrat hui la seua "gran satisfacció" per la reobertura "que donarà comoditat als conductors i millorarà la seguretat per als vianants"

L'avinguda Beniardà quedarà definitivament oberta al trànsit rodat dijous que ve

29 maig 2023
Avenida de Beniardá

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Benidorm ha informat hui que l'obertura definitiva del pas subterrani de l'avinguda Beniardà tindrà lloc este pròxim dijous 1 de juny una vegada hagen finalitzat els treballs pertinents i que la via s'obrira dissabte passat només per als vehicles d'emergències. Ja llavors es va anunciar que l'obertura completa seria imminent.

D'esta manera, des del dijous el pas subterrani de l'avinguda, que suposava el gruix de les obres que s'han desenvolupat en els últims mesos, tornarà a estar obert per a tots els vehicles i el trànsit recuperarà la normalitat en una de les principals entrades i eixides de Benidorm.

De moment, i a l'espera que el dijous es done llum verda a l'obertura definitiva, els vehicles d'emergència com a ambulàncies, Policia Local, Policia Nacional o Guàrdia Civil, bombers i similars són els únics autoritzats a utilitzar el pas subterrani.

L'avinguda Beniardà es va tallar al trànsit el passat 15 de setembre per a iniciar els treballs de soterrament de la calçada, treballs que si bé no han culminat encara, sí que han finalitzat en la part més important, que permetrà recuperar la normalitat en el trànsit rodat. Durant les pròximes dates continuaran les labors en la part superior del pas subterrani.

La previsió per a la reobertura de l'avinguda es va establir en deu mesos, just per a l'inici de la temporada alta. No obstant això, els esforços realitzats per a avançar els terminis han donat resultat i la mateixa s'ha pogut obrir abans d'acabar el mes de maig per als vehicles d'emergències i l'1 de juny per a la resta.

Mentrestant, la ciutat ha respost de manera eficient a l'enorme repte que suposava anul·lar una de les principals vies d'entrada i eixida de Benidorm, amb una càrrega diària de més de 30.000 vehicles.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha expressat hui la seua "gran satisfacció" per la reobertura de l'avinguda "que suposarà un gran avanç en el trànsit de vehicles, en comoditat per als conductors i al mateix temps en seguretat per als vianants en la part superior".

En eixe sentit, el primer edil ha reconegut en nombroses ocasions "l'excel·lent comportament dels conductors que en un percentatge elevadíssim han atés totes les recomanacions i itineraris alternatius proposats perquè el trànsit funcionara correctament".

Pérez ha destacat el "gran esforç" realitzat per a reduir els terminis previstos en un inici, "que parlaven de setze mesos i que finalment s'han quedat poc més de huit mesos des d'aquell 15 de setembre en què es va tancar". També ha tingut paraules "d'enorme agraïment" per als veïns de la zona "que han suportat durant molt de temps unes molèsties inevitables, però que ara gaudixen d'una avinguda d'acord amb la ciutat de Benidorm, que ha solucionat molts problemes de mobilitat i que els retorna la tranquil·litat".

Avenida de Beniardá