CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

03:58 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Associació de Penyes protagonitza la revetla més neta i sostenible al Castell

02 juliol 2017
La Associació de Penyes protagoniza la verbena más limpia y sostenible en el Castell

Al voltant de 1.500 persones van acudir a l'esdeveniment organitzat per a recaptar fons per a la festa

La primera revetla de l'Associació de Penyes Verge del Sofratge ha estrenat estiu en el Castell de Benidorm. Centenars de penyistes, entre ells, les edils de Cultura i Patrimoni Històric, Ana Pellicer; i la d'Urbanisme i Hisenda, Lourdes Caselles, van acompanyar al president de l'entitat, Mariano Nájera i al de la Comissió de Festes Patronals, Antonio Vicente Fuster, en un esdeveniment que ha servit per a reunir als col·lectius festers locals per a gaudir de la nit i recaptar fons de cara a les Festes de novembre.

Pepe Serrano i Alejandro Fernández, finalistes del Concurs de Dj.'s promogut per l'Associació, posaren la nota musical.

La revetla en el Castell ha aconseguit reunir molt de públic. "Una gran afluència –ha dit Mariano Nájera- que ens ha sorprés gratament. Al llarg de la nit poden haver passat unes 1.500 persones" entre penyistes, veïns i turistes. El president també ha volgut destacar la importància de la instal·lació als voltants de contenidors per a la separació de residus (vidre, paper i plàstic) i la utilització de gots reutilitzables i reciclables, tampografiats per a l'ocasió amb els logos de l'Associació i de la Regidoria de Festes, la qual cosa demostra, ha subratllat Nájera que "la gent està preparada per a fer el gran salt quant a la sostenibilitat, i el compromís de les penyes de Benidorm amb el medi ambient". El got s'adquiriria deixant un euro en dipòsit, reemborsable una vegada acabada la festa.

Esta acció ha permés que, en acabar l'esdeveniment, el Castell estiguera pràcticament net. Així ho assegurava este matí el responsable de les xarxes socials dels penyistes, Mario Villar. "La gent va utilitzar encantada els gots de plàstic, no hi ha hagut cap reclamació i al final, quan varen arribar els del servici municipal de neteja, el Castell estava totalment net". Els penyistes han pres nota i anuncien que repetiran l'experiència en les seues pròximes convocatòries.