CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

17:36 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'entitat esportiva promocionarà i desenvoluparà especialment les seues seccions femenines

L'Ajuntament renova la seua aposta pel Club Handbol Benidorm

15 gener 2020
El Ayuntamiento renueva su apuesta por el Club Balonmano Benidorm

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha signat hui dimarts, al costat del president del Club Handbol Benidorm, Javier Abínzano, i la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, la renovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'entitat esportiva, amb l'objectiu de fomentar l'esport, especialment el de base, i continuar promocionat la imatge de la ciutat en les competicions que, al llarg de tota la geografia espanyola, disputa el BM Benidorm. El club milita en la màxima categoria de l'Handbol espanyol, la Lliga Asobal.

L'Ajuntament subvencionarà a BM Benidorm d'una banda amb 260.000 euros, quantitat acordada en el Pressupost Municipal de 2020. El club podrà continuar gaudint de les instal·lacions esportives municipals i del seu personal de manteniment. Per la seua banda, l'entitat lluirà en els seus equipaments oficials el logotip amb el nom de Benidorm i es compromet a continuar potenciat les categories de l'esport base i equips amateurs.

Pérez i Abínzano han signat també un segon conveni sota les mateixes condicions de 40.000 euros pel qual el BM Benidorm es compromet a la promoció i desenvolupament de l'handbol femení per a fomentar la igualtat en l'esport entre dones i hòmens.