CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

13:02 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

E 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A Benidorm estan empadronats 2.946 ciutadans del Regne Unit

L'Ajuntament facilita la gestió de l'obtenció de la residència als ciutadans britànics

20 novembre 2020
L'Ajuntament facilita la gestió de l'obtenció de la residència als ciutadans britànics...

La Regidoria de Residents Estrangers, en col·laboració amb l'associació intercultural Babelia, convoca a la població britànica a una xarrada informativa dijous que ve, 26 de novembre, a les 10.00 del matí en la Sala d'actes de l'Ajuntament. El motiu, l'obtenció del permís de residència per als naturals del Regne Unit, una vegada finalitze el període de transició acordat amb la Unió Europea després del Brexit.

La responsable de l'àrea, Ana Pellicer, ha assenyalat que la convocatòria forma part de "les activitats d'informació i orientació" dirigides als ciutadans del Regne Unit residents en la localitat, dins "del marc de la col·laboració d'Espanya, com a membre de la UE, amb este país". La xarrada informativa té com a objectiu "donar suport als britànics que viuen a la ciutat". Pellicer ha recordat que "la comunitat britànica és la més nombrosa entre els residents estrangers de Benidorm" i que en l'actualitat "sumen 2.946 persones, el 4,14 dels empadronats", segons l'INE (Institut Nacional d'Estadística).

Amb motiu de l'aplicació de la normativa sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19, serà obligatori l'ús de màscara i gel hidroalcohòlic i la Sala d'actes oferirà un aforament limitat per a respectar la preceptiva distància de seguretat social.