CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els jóvens del barri podran utilitzar els locals de l'Extensió Administrativa com a sala d'estudi

L'Ajuntament complix el 100% de les peticions dels veïns dels Tolls

13 febrer 2020
El Ayuntamiento cumple el 100% de las peticiones de los vecinos de Els Tolls

L'Extensió Administrativa dels Tolls ha reunit este matí diverses desenes de veïns que han acudit a conéixer les actuacions realitzades per l'Ajuntament i a proposar altres noves que seran escomeses d'ací a poc temps. La reunió, convocada a través del Consell Veïnal, ha sigut conduïda pels regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i d'Espai Públic, Obres i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate i s'emmarca dins de la campanya que, una vegada a la setmana, reunix col·lectius veïnals amb els seus representants públics. En ella també han estat presents els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario.

"En esta ocasió –ha destacat Ana Pellicer– hem sigut més els ciutadans que ens hem reunit, prop de quaranta, als quals hem detallat que quasi el total, pràcticament el 100% de les propostes plantejades en l'anterior visita de setembre, han sigut realitzades". La regidora de Participació ha agraït les felicitacions rebudes pels veïns "per com net i curiós" que tenien Els Tolls i ha reiterat la voluntat de l'Ajuntament a continuar amb les visites setmanals "per a millorar més a cadascun dels barris i fer, entre tots una ciutat millor".

Ana Pellicer ha anunciat que dijous que ve, els ciutadans del Centre Històric podran reunir-se amb els seus representants municipals i els ha convocat, a les 10.00 h del matí en l'edifici municipal del Torrejó. La proposta serà cursada a través del Consell Veïnal i les associacions que en ell intervenen però Pellicer ha volgut, a més, "animar a tots", associats o no, a què "ens facen arribar les seues peticions" perquè siguen estudiades pels servicis municipals.

Després de l'assemblea, els regidors i alguns veïns han recorregut les actuacions realitzades en Els Tolls estos mesos. Al seu terme, José Ramón González de Zárate ha declarat sentir-se "orgullós" pel compliment "del 100% de les propostes que es van fer en l'anterior reunió". L'edil ha ressaltat que la zona compta amb una brigada municipal d'obres "a la seua disposició" que "de dilluns a divendres, de 8.00 h del matí a 15.00 h de la vesprada, està reparant rajoles, fent escocells i orelletes per a millora de l'accessibilitat i millorar el barri".

González de Zárate ha detallat algunes de les actuacions realitzades com el tancament perimetral del recinte firal amb la plaça de bous, l'enllumenat de la baixada des dels carrers Àustria o Anglaterra a la plaça de bous "molt utilitzada pels veïns", l'arranjament i obertura del segon parc de mascotes la qual cosa permet a Els Tolls disposar d'"un al carrer Itàlia i un altre al Parc de l'Aigüera". Respecte al futur immediat, ha posat l'accent en els objectius que planteja l'Edusi (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat) que "en el moment en què el ministeri ens òbriga la mà", permetrà licitar actuacions com les previstes en la plaça de bous, el centre d'estudis o el centre cívic de Benidorm. "Un projecte –ha precisat– valorat en més de quatre milions d'euros, fonamental per a Benidorm".

González de Zárate ha incidit especialment en un problema que no patix només Benidorm "sinó totes les ciutats", referint-se a l'"educació" dels amos de mascotes que han de responsabilitzar-se de recollir els excrements dels seus animals de companyia del carrer. En este sentit, ha anunciat la posada en marxa pròximament d'una campanya "en tots els barris" en la qual s'"identificarà a totes les mascotes" de Benidorm i més encara "a les que puguen anar soltes".

Finalment, l'edil també ha anunciat que "a petició dels jóvens del barri" que han participat hui en la trobada, l'Extensió Administrativa obrirà les seues portes perquè "en convivència amb l'associació de veïns i els funcionaris municipals", puguen ser utilitzades pels estudiants com a aula d'estudi i preparar els seus treballs i exàmens. "És una mesura que ens han proposat hui mateix els jóvens, i per descomptat que la posarem en pràctica", ha dit.