CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

04:11 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez ha inaugurat esta nova edició de la fira, que se celebrarà fins al diumenge en la plaça de l'Ajuntament

La X Fira Outlet arranca a Benidorm amb una vintena de comerços i elevada participació de públic

27 octubre 2023
La X Feria Outlet arranca en Benidorm con una veintena de comercios y elevada participación de público

La plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, on se situa l'Ajuntament de Benidorm, acull des d'este divendres una nova edició de la Fira Outlet, organitzada per l'Associació Independent de Comerciants de Benidorm i Comarca, AICO, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç. L'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, ha participat este migdia en la inauguració oficial de la fira al costat del president d'AICO, Raúl Parra, i altres membres de l'agrupació de comerciants i de la Corporació Municipal.

Després de fer un recorregut per tots els expositors en els quals participen una vintena d'empreses locals, el primer edil ha destacat la "satisfacció de tots els comerciants per com estan transcorrent estes primeres hores de fira i per l'elevada participació de públic i volum de vendes". Toni Pérez ha animat als veïns de Benidorm i d'altres punts de la comarca i de la província d'Alacant a acudir a este esdeveniment, que ha definit com "tot un referent en l'àmbit comarcal d'allò que és una fira de comerç". Igualment, l'alcalde de Benidorm també ha confiat que esta "satisfacció per l'assistència de públic en els primers compassos de la fira es mantinga durant tot el cap de setmana i permeta batre un rècord de vendes, assistència i facturació".

En edició participen una vintena d'establiments locals, que exposen el seu 'estoc' repartits al llarg d'unes 30 carpes fins diumenge que ve. Els productes abasten un ampli ventall comercial: des de moda o sabateria a articles esportius, electrodomèstics, tèxtil o llar. Tot això per a "poder buidar els nostres magatzems de cara a la campanya de Nadal, per la qual cosa tots els articles en venda portaran un descompte mínim del 50%", ha recordat el president d'AICO, Raúl Parra.

Tant este divendres com demà, dissabte, l'horari de la fira es prolongarà entre les 10.30 i les 21.30 hores, mentre que el diumenge s'obrirà també a partir de les 10.30, però avançarà l'hora de tancament a les 20 hores. Durant este temps, a més dels productes a preus rebaixats, el públic també trobarà inflables infantils i un bar, que gestionarà la Comissió de Festes Majors Patronals.

Entre les principals novetats d'enguany, les persones que realitzen les seues compres en qualsevol dels establiments de la fira obtindran una hora d'aparcament gratuït en el Pàrquing Municipal de l'Aigüera per les compres que realitzen, gràcies a la col·laboració del Consistori benidormer amb este esdeveniment.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file