CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

19:22 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'L'Ambaixà de l'Àngel' reunirà demà la Mare de Déu amb El Crist ressuscitat en el Diumenge de Resurrecció

La processó General i del Sant Soterrament congrega a totes les confraries i germanors de Benidorm

30 març 2024
Benidorm. Procesión General y del Santo Entierro.
Benidorm. Procesión General y del Santo Entierro.

Milers de visitants i veïns es van amuntegar al voltant del recorregut que va partir de la plaça de Santa Jaume i va prosseguir pels carrers Major, Albereda de l'alcalde Pedro Zaragoza, els Àngels, Pintor Lozano, Ricardo, Martínez Alejos, Passeig de la Carretera i Santa Faç per a tornar de nou, a la plaça de Sant Jaume.

La representació institucional en este acte solemne estava encapçalada per l'alcalde, Toni Pérez, i la regidora de Festes, Mariló Cebreros i pràcticament la corporació municipal al complet. També van participar els senadors del Regne d'Espanya, Agustín Almodóbar i Gerardo Camps; i els diputats autonòmics, José Manuel González de Zárate i Manuel Pérez Fenoll.

Van participar en la que ha sigut fins ara la processó més multitudinària d'esta Setmana Santa, la Real Confraria de La nostra Senyora de l'Esperança i de la Pau i El nostre Pare Jesús de la Salut i Humilitat, amb el seu germà major, José Manuel Olivera; la Confraria del nostre Pare Jesús Nazareno, amb la seua presidenta, Mª Dolores Cano; la Germanor Sacramental del Sant Sopar, presidida per Maria Teresa Cantó que, al seu torn, ho és enguany de la Junta Major de Confraries i Germanors de Setmana Santa de Benidorm; la Confraria l'Oració de Jesús en l'Hort de Getsemaní, amb el seu germà major, Rafael González Castella; la Confraria del Santíssim Crist del Perdó i la Bona Mort, amb la seua germana major, Susana Martínez; i la Confraria de La nostra Senyora dels Dolors que presidix Estela Canales.

Els actes de la Setmana Santa Benidormera prosseguiran demà, Diumenge de Resurrecció en totes les parròquies de la ciutat. D'entre ells, cal destacar 'l'Ambaixà de l'Àngel' que a les 8.00 h partirà des de l'església de Sant Jaume i Santa Anna cap al Passeig de l'Albereda on es trobarà amb el tron de Jesús ressuscitat es recitaran els versos que festegen el Diumenge de Pasqua.

Video Url