CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:30 AM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvols alts

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La sessió ha sigut impartida per Bombers del Consorci Provincial i també han participat policies nacionals i Guàrdia Civil

La Policia Local de Benidorm rep formació sobre com actuar davant un incendi

25 març 2024
La Policía Local de Benidorm recibe formación sobre cómo actuar ante un incendio

Un centenar d'agents de la Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil han participat este dilluns en una jornada formativa organitzada per la Policia Local de Benidorm amb l'objectiu d'actualitzar les pautes d'actuació davant un incendi. La sessió, denominada 'Actuació conjunta davant incendis', ha sigut impartida per personal del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant i s'ha desenvolupat en el Centre Social Llorca Linares.

En esta, agents d'estos tres cossos de seguretat amb presència a Benidorm "han refrescat els seus coneixements, així com els protocols que s'han d'aplicar en cada cas", ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jesús Carrobles.

L'edil ha destacat que per a la Policia Local "és imprescindible estar a l'última per a saber com actuar davant qualsevol mena d'incident, oferint formació contínua als nostres agents", després de la qual cosa ha assenyalat que, en este cas, "l'objectiu era actualitzar coneixements per a poder actuar amb seguretat i de manera coordinada i per a donar la millor resposta possible al ciutadà".

L'edil d'Urbanisme, Lourdes Caselles, s'ha desplaçat fins al Llorca Linares per a saludar als assistents i participar en la part final d'esta sessió.