CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

04:17 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ses Majestats d'Orient repartixen milers de caramels i regals als més xicotets durant el seu recorregut i en la plaça del Nadal

La il·lusió de milers de xiquets i xiquetes rep els Reis Mags en la Cavalcada de Benidorm

05 gener 2019
La ilusión de miles de niños y niñas recibe a los Reyes Magos en la Cabalgata de Benidorm

Ses Majestats els Reis Mags han arribat a primera hora de la vesprada a Benidorm, al Passeig d'Elx, on han sigut rebuts pel regidor de Festes, Jesús Carrobles i els centenars de persones que a eixa hora es preparaven per a escenificar la Cavalcada de Benvinguda que començaria poc després, a les 18.00 hores, omplint de màgia i il·lusió el centre urbà. La comitiva reial ha recorregut l'avinguda dels Ametlers, els carrers Mart, Venus, Russafa i Ferreries fins a arribar a la plaça del Nadal on milers de xiquets i xiquetes els esperaven i on s'ha viscut l'apoteosi final amb un castell de focs artificials anunciant la seua arribada. Poques hores abans, els tres Reis Mags d'Orient ja havien rebut l'afecte dels més xicotets en la zona de la Cala, i L'Horta.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha donat la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar en nom del poble de Benidorm i els ha agraït la seua presència a la ciutat "per portar-nos la il·lusió i per fer-nos felices", ha dit. L'alcalde ha agraït a tots els que han fet possible l'arribada de Ses Majestats d'Orient a Benidorm "per a omplir de somriures, d'il·lusió i de lluentor els rostres dels nostres xiquets i xiquetes, que s'han portat molt bé i que potser el millor regal que demanen -ha afegit—, és que siguem tots feliços i que els Reis porten salut, pau i prosperitat a totes les llars de Benidorm i del món".

En la Plaça del Nadal també els esperava el regidor de Festes, Jesús Carrobles, al costat d'altres membres de la Corporació, a més de les reines major i infantil de les Festes Majors Patronals de Benidorm 2019, Marina Carrillo i Paula Sanz i les seues dames.

En la Cavalcada han participat dotze carrosses i s'ha dividit en dos parts. La primera ha estat protagonitzada pels personatges infantils més populars del cinema i la televisió. La segona, ha recordat la història dels Reis Mags i com estos van arribar fins al portal de Belém. Al llarg de la desfilada s'ha pogut veure a la impressionant centúria romana, interpretada pels Armats d'Oriola; al rei de la Judea, Herodes, i el seu gran seguici; el Belem vivent, interpretat per 'La Barqueta'; ramaders, pastors, llauradors i artesans acompanyats pels seus animals: bous, ases, ovelles, cabres i oques.

La nota musical de la Cavalcada ha sigut a càrrec de les tres bandes de Benidorm: la Unió Musical, l'Illa de Benidorm i La Nova, acompanyats pels 'Xirimiters' de la Marina. També han participat els bombers del Parc Comarcal de la Marina Baixa, voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja, i un fort dispositiu de Policia Local que tot discorreguera amb normalitat.

Al llarg de tot el recorregut, la Regidoria de Festes ha repartit més de 3.000 quilos de caramels i milers d'obsequis i joguets, així com contes amb la història dels Reis Mags, editats per l'Ajuntament. La Cavalcada ha finalitzat amb un espectacle pirotècnic. Melcior, Gaspar i Baltasar, després d'atendre els xiquets en la Plaça del Nadal, s'han acomiadat i han començat a recórrer la ciutat per a repartir els regals que demà al matí gaudiran els xiquets i xiquetes de Benidorm.