CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:27 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Serà el dissabte, 25 de maig, en l'Ermita de *Sanç i les inscripcions per a poder participar ja estan obertes

La Comissió de Festes de Sant Antoni organiza el II Concurso de TortillaLa Comissió de Festes de Sant Antoni organitza l'II Concurs de Truita de Creïlles de Patatas

14 maig 2024
La Comissió de Festes de Sant Antoni organiza el II Concurso de Tortilla de Patatas

La Comissió de Festes de Sant Antoni ha organitzat la segona edició del seu Concurs de Truita de Creïlles, un esdeveniment gastronòmic que tindrà lloc dissabte que ve, 25 de maig, en l'Ermita de Sanç i servirà per a recaptar fons per a estes festes, que se celebren a mitjan gener. La regidora de Festes de l'Ajuntament de Benidorm, Mariló Cebreros, i el president de Sant Antoni, Vicente Mayor, han explicat que esta iniciativa pretén "potenciar una de les receptes més tradicionals de la nostra terra" i han convidat a participar "a tot aquell que vulga demostrar els seus dots a l'hora de fer una truita espanyola".

La Comissió de Festes de Sant Antoni 2025 reconeixerà les tres millors truites amb sengles premis en metàl·lic de 100, 75 i 50 euros, respectivament. Per a poder participar només cal ser major de díhuit anys, podent presentar únicament una truita, com a mínim de cinc racions i que haurà de tindre com a ingredients: ou, creïlla, sal i, opcionalment, ceba, podent a més afegir qualsevol altre que es considere oportú.

La participació podrà ser a títol individual o col·lectiu i per a això caldrà inscriure's prèviament, trucant al telèfon 632946186 o enviant un missatge al correu electrònic d'esta comissió: santantonibenidorm@gmail.com .

L'horari per a poder presentar les truites serà de 12.30 a 13.30 hores i haurà d'aportar-se la fulla identificativa de tots els ingredients utilitzats.

Els majorals de la Comissió de Sant Antoni, a més, tindran una barra oberta amb canapés, refrescos, cerveses i combinats a preus populars per a amenitzar la jornada juntament amb l'actuació de Dj.