CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

19:36 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El duo local Ressons d'Andalusia va ser el mantenidor de l'acte de l'entitat festera, que enguany ha incrementat el nombre de socis

La Casa d'Andalusia de Benidorm corona a les seues Reines de 2023

18 setembre 2022
Coronación Casa de Andalucía

La Casa d'Andalusia de Benidorm va coronar anit a les seues Reines de 2023, la jove Elia Romero i la xiqueta Maira Jiménez, en un acte que es va celebrar en l'amfiteatre Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera i al qual van assistir, entre altres, el regidor de Festes, Jesús Carrobles; membres de la Corporació municipal; les Reines de les Festes Majors Patronals, Aila Merenciano i Chloe D'Hebboudt, i les seues corts d'honor; el president de la Comissió, José Vicente Fuster; i el president de l'Associació de Penyes, Adrián Romero.

L'acte va comptar com a mantenidor amb el duo local Ecos de Andalucía, integrat per Juan José López i Joaquín Reyes, els qui van interpretar una sevillana que les noves reines van ballar sobre l'escenari.

El regidor de Festes va desitjar a Elia i Maira, "reines amb solera i tradició", un "any meravellós" i va felicitar la Casa d'Andalusia pel seu treball. Una Casa d'Andalusia que "està tornant a agafar eixe aire i eixa alegria que és marca de la casa", ja que en l'últim any l'entitat que presidix Raúl González ha incrementat el nombre de socis. A més de per a coronar a les noves Reines, l'acte va servir també per a presentar a les més de 20 noves dames d'honor i per a acomiadar a les Reines de 2022, Raquel i Alba Rodríguez.

Abans de la Coronació, el grup de ball de Beatriz Vaello va realitzar diverses a actuacions.