CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

13:12 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

47.219 ciutadans van descarregar els seus bons, per a un total de 213.210 canviats i un increment de quasi tres punts sobre la campanya de 2022

La campanya #BenidormTeDaMás arriba a 236.095 bons descarregats i assolix els 6,2 milions d'euros de facturació en l'economia local

02 gener 2024
La campaña #BenidormTeDaMás llega a 236.095 bonos descargados y alcanza los 6,2 millones de euros de facturación en la economía local

La recentment finalitzada campanya de bons de consum #BenidormTeDaMás ha tornat a batre els rècords d'usuaris i bons canviats, així com d'injecció a l'economia local. Així ho ha expressat este matí l'alcalde Toni Pérez, qui ha fet balanç de la campanya en roda de premsa, acompanyat pel regidor de Comerç, Javier Jordá.

Amb els números a la mà, la campanya ja es va iniciar amb un augment del 3,33% sobre l'any 2022 en el nombre de ciutadans que podien accedir a descarregar-se els seus bons. Un total de 65.847 persones podien ser beneficiàries d'esta campanya, 2.126 més que un any abans.

Finalment, han sigut 236.095 els bons descarregats pels 47.219 usuaris que s'han sumat a la campanya. Quasi 1.700 més que en 2022. D'eixa xifra de bons descarregats, s'han canviat segons les dades de la plataforma, 213.210. Això representa 5.896 més que fa un any i un increment percentual del 2,84%.

Per a l'economia local ha suposat una injecció directa de 2.132.100 euros, però la repercussió és encara major perquè l'impacte total de les compres ha aconseguit els 6.216.049,61 euros en els establiments ateses les xifres de la plataforma. "Pràcticament per cada euro injectat per l'Ajuntament s'han gastat altres dos més, per la qual cosa cal parlar una vegada més del gran èxit de la campanya" ha afirmat l'alcalde.

La iniciativa #BenidormTeDaMás estava dotada en esta quarta edició amb una aportació municipal d'1.450.000 euros i altres 647.278 euros procedents de la Diputació Provincial d'Alacant.

Toni Pérez també ha posat de manifest el descens experimentat en el nombre d'establiments adherits, que ha passat de 678 a 493, i ha indicat que "és una cosa positiva, encara que puga no semblar-ho, perquè ens consta que hi ha negocis que no s'han sumat perquè saben que la gent ve a consumir a Benidorm i que el seu local funciona igual".

L'alcalde ha al·ludit també a l'atenció presencial de ciutadans que, especialment els primers dies, van acudir a l'Ajuntament i les extensions administratives perquè els foren tramitats els seus bons consum. "En total han sigut 2.102 persones, un 4,5% de la població que es van concentrar quasi tots el primer dia perquè alguns havien llançat missatges de por alarmant que no anava a haver-hi ni diners ni bons per a tots" ha assenyalat Pérez, que ha criticat "les alarmes llançades pel PSOE". "Espere que hui, a la vista de les dades isquen a demanar perdó i disculpes perquè, una vegada més, han fallat".

Pérez ha abundat en què "Benidorm no es mereix estos titulars perquè no tot val en política". Ha afirmat que "l'Ajuntament no deixa fora a ningú" i recriminat als socialistes que "les seues alertes només han generat alarmes i dubtes; i això és imperdonable". Per això ha reiterat que "han de demanar disculpes perquè després d'haver preocupat la gent ningú s'ha quedat sense bons". "El nom de Benidorm és maltractat amb titulars que no obeïxen a la realitat. La dada contrasta al relat" ha postil·lat.

L'alcalde, finalment, ha recordat que ja s'ha procedit al pagament de la primera remesa d'esta campanya per a les vendes realitzades entre el 15 i el 21 de desembre "i ja estem en el procés de la segona remesa de pagaments, que arribaran als establiments quan passen les celebracions nadalenques".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file
Corte voz 6 Toni Pérez
Audio file
Corte voz 7 Toni Pérez
Audio file
Corte voz 8 Toni Pérez
Audio file