CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

21:14 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La mostra forma part d'un concurs impulsat per l'editorial Combel per a incorporar nous personatges a esta col·lecció

La Biblioteca Central acull una exposició de dibuixos infantils inspirats en els llibres d''Agus i els monstres'

17 abril 2024
La Biblioteca Central acoge una exposición de dibujos infantiles inspirados en los libros de ‘Agus y los monstruos’

La imaginació desbordant de xiquets i xiquetes cobra vida en una fascinant exposició de dibuixos que ja poden visitar-se a la Biblioteca Central de Benidorm. La regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, ha donat a conéixer este dimarts tots els detalls d'esta nova mostra, organitzada per la Xarxa de Biblioteques en col·laboració amb l'editorial de literatura infantil Combel i la llibreria Contalles, que ja està oberta al públic i podrà visitar-se fins al mes vinent de juny, en el mateix horari d'obertura d'este espai.

"Des de hui, els corredors de la biblioteca s'omplin de color i creativitat amb els treballs fets pels xiquets i xiquetes que han participat en este concurs de dibuix, que està inspirat en els llibres de 'Agus i els monstres' i que estem segurs que agradarà molt als qui la visiten", ha indicat Ana Pellicer.

La regidora ha explicat que esta iniciativa, que busca fomentar l'expressió artística i la lectura entre els més joves, forma part d'un projecte més ampli, promogut en l'àmbit nacional per esta editorial a manera de concurs, amb l'objectiu d'incorporar nous personatges a esta col·lecció d'àlbums. "I ací, a Benidorm, el resultat ha sigut una meravellosa col·lecció de dibuixos inspirats en l'univers d'esta sèrie: des de criatures màgiques fins a aventures extraordinàries, que són reflexos de la riquesa de la imaginació infantil", ha agregat.

Igualment, Pellicer ha avançat que la participació del públic no es deté en la mera observació, ja que "tots els visitants podran votar pel seu dibuix favorit fins al pròxim dia 15 de maig". Els deu dibuixos més votats seran premiats amb un llibre de la col·lecció "Agus i els Monstres", cortesia de l'editorial Combel i entregats per la llibreria Contalles.

"Des de la Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural i la Biblioteca Central esperem que esta experiència inspire a més xiquets i xiquetes a explorar el món de l'art i la literatura", ha conclòs l'edil.

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Corte voz 2 A
Audio file
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file