CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

16:42 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El projecte, d'àmbit comarcal, perseguix enfortir la xarxa juvenil d'informació i participació

Joventut crea els 'ambaixadors juvenils', un nexe d'unió entre associacions, administració i jóvens

05 octubre 2022
Juventud crea los ‘embajadores juveniles’, un nexo de unión entre asociaciones, administración y jóvenes

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm, al costat de les d'altres consistoris de la Marina Baixa, ha posat en marxa el projecte comarcal 'Ambaixadors juvenils', que amplia i complementa l'actual projecte de 'Corresponsals juvenils'.

La proposta té com a objectiu que la joventut de 18 a 30 anys de la comarca tinga una representació i un nexe comú entre l'Administració, les associacions i els joves en general, "contribuint al desenvolupament personal, la participació activa i l'apoderament entre iguals" ha explicat el regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez. També pretén enfortir la xarxa juvenil d'informació i participació.

Els ambaixadors/es juvenils, representants del territori, actuaran de manera voluntària en diferents tasques de difusió d'activitats i programes proposats per les entitats locals de la Marina Baixa. Entre les seues funcions es troben "ser l'altaveu del jove, difondre activitats i servicis locals i comarcals, participar en trobades i col·laborar en campanyes de consciència i sensibilització".

Igualment, englobarà trobades juvenils, jornades de formació, activitats d'oci educatiu diürn i nocturn, convivències, projectes de comunicació i fires temàtiques.

Les persones seleccionades, ha assenyalat l'edil de Benidorm, "hauran de desenvolupar les seues funcions tenint en compte l'educació en valors i el treball en equip, obtenint avantatges personals com l'accés a formacions gratuïtes d'àmbit local o comarcal i una certificació de reconeixement formal per part dels Ajuntaments".

Per a això l'equip tècnic de la Marina Baixa realitzarà un procés de selecció que constarà de dos fases amb una puntuació màxima de 10 punts.

Les sol·licituds, així com la resta de documentació, es presentarà en el Centre d'Informació Juvenil en el qual residisca el jove. En este projecte participen les Regidories de Joventut de Benidorm, Altea, l'Alfàs del Pi, Callosa d'en Sarrià, Finestrat, la Nucia, la Vila Joiosa i la Mancomunitat de la vall de Guadalest.

Audios relacionados
corte voz 1 - Jaime Jesús
Audio file
Audios relacionados
corte voz 2 - Jaime Jesús
Audio file
Audios relacionados
corte voz 3 - Jaime Jesús
Audio file