CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

16:18 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els neerlandesos Mathieu Van del Poel i Fem van Empel s'imposen en les categories Elit masculina i femenina respectivament

Èxit total de la Copa del Món de ciclocròs a Benidorm amb més de 15.000 assistents en el Moralet i el Parc de Foietes

22 gener 2023
Copa del Mundo de Ciclocross en Benidorm 2023
Copa del Mundo de Ciclocross en Benidorm 2023

La celebració de la Copa del Món de Ciclocròs a Benidorm ha suposat un complet èxit d'assistència i organització, a més de l'espectacular impacte promocional que ha tingut de Benidorm com a destí d'esdeveniments esportius, especialment de l'esport de la bicicleta.

Més de 15.000 aficionats s'han donat cita a la ciutat per a gaudir d'este espectacle que no ha defraudat a ningú. Després de l'aperitiu d'ahir dissabte amb les carreres del campionat nacional, hui ha arribat el plat fort amb la disputa de la prova de la Copa del Món en les categories Elit masculina i femenina.

Des de primera hora del matí es respirava ambient ciclista a la ciutat i més encara als voltants del circuit que discorria pel Parc de Foietes i el Moralet, enclavaments que han estat en tot moment abarrotats d'un públic que no ha deixat d'animar als esportistes durant tota la jornada.

La primera prova a disputar-se ha sigut la femenina, en la qual les ciclistes dels Països Baixos han sigut les dominadores en copar els tres calaixos del podi. La carrera va ser guanyada per Fem van Empel, mentre que la segona i tercera posició han sigut per als seus compatriotes Puck Pieterse i Shirin van Amrooij.

En la carrera masculina s'ha imposat un dels favorits, el neerlandés Mathieu van del Poel, seguit pels belgues Wout van Aert i Eli Iserbyt. Es dona la circumstància que era la primera vegada que Wout van Aert competia a Espanya i el lloc triat ha sigut Benidorm. La quarta plaça va ser per al també belga Laurens Sweeck i la cinquena per a l'actual campió del món, el britànic Thomas Pidcock. El primer espanyol va ser el ciclista de la Vila Joiosa, Felipe Orts, nové classificat.

L'alcalde Toni Pérez, present en totes dos cites i també en la cerimònia de lliurament de medalles, ha expressat la seua satisfacció "per este gran assoliment esportiu, que ens situa com una referència en el món del ciclisme, i que ha suposat un complet èxit d'assistència i d'organització".