CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:49 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La proposta s'ha alçat amb 2.500 euros del primer premi i amb altres 2.000 euros del 'Premi Especial Batiste Fuster' del Rotary Club

El XVII Concurs d'Idees Emprenedores de Benidorm premia un projecte per a facilitar el lloguer de garatges privats a turistes

14 març 2024
Premiados, participantes y jurado, tras la entrega de premios

'Pàrquing En línia', un projecte presentat pels jóvens benidormers José Antonio Ginel, Antonio Martín i Iván Nieto per a facilitar el lloguer de places de garatge entre particulars i turistes, s'ha alçat este dijous amb el XVII Concurs d'Idees Emprenedores de Benidorm. Així ho ha acordat el jurat d'esta edició, que ha concedit a esta proposta els 2.500 euros del primer premi, als quals també ha sumat els 2.000 euros del 'Premi Especial Batiste Fuster' que concedix el Rotary Club de Benidorm.

la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha presidit la reunió del jurat d'este XVII Concurs d'Idees Emprenedores, de la qual també han format part el president del Rotary Club de Benidorm, Juan Ángel Ferrer; Paco Juan Martínez, en representació de l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, Invattur; Berenice Laporta, de l'Associació de Dones Emprenedores de la Marina Baixa, Memba; Rosa Trepat, representant del Centre Europeu d'Empreses i Innovació, CEEI-Elx; i Cristian Rojas, de Jovempa Marina Baixa.

La jornada ha començat amb una reunió del jurat per a valorar les set propostes finalistes d'esta edició, després de la qual s'ha obert una ronda de presentacions en la qual els participants han pogut exposar els seus projectes al jurat i respondre als seus dubtes o suggeriments.

Després de la deliberació del jurat, s'ha procedit al lliurament dels quatre premis que contemplaven les bases d'esta edició. Com s'ha esmentat anteriorment, el primer premi, dotat amb 2.500 euros, ha recaigut en 'Pàrquing En línia', de José Antonio Ginel, Antonio Martín i Iván Nieto. A més, esta proposta també ha rebut el 'II Premi Especial Batiste Fuster', que té com a finalitat reconéixer el projecte que millor contempla els aspectes d'accessibilitat, solidaritat, qualitat, sostenibilitat, innovació i creativitat.

El segon premi, dotat amb 1.500 euros, ha anat a parar al projecte de moda ecològica i responsable 'Adosmillas', creat pel jove benidormer Alejandro Devesa Agràs. Esta idea emprenedora també ha rebut l'accèssit al projecte de major promoció turística, dotat amb altres 500 euros.

A més, el projecte educatiu 'La casa de la infància', presentat per Sara López Moreno, ha resultat guanyador de l'accèssit al millor projecte de responsabilitat social, dotat també amb 500 euros.

L'edil d'Ocupació i Desenvolupament Local ha felicitat a tots els seus participants i els ha animat a "continuar amb el desenvolupament dels seus projectes". "Sou uns valents, perquè no és gens fàcil el pas entre tindre una idea al cap i arribar a desenvolupar-la, sabent el molt que costa posar en marxa des de zero un projecte empresarial", ha traslladat Mónica Gómez.

Igualment, ha destacat que "l'Ajuntament té a la disposició de tots els emprenedors diferents línies de suport per al desenvolupament dels seus projectes", com el *Espai Cotreball, cursos o ajudes a l'autoocupació o la creació d'empreses, i ha recordat que "al llarg de l'any 2023 s'han concedit un total de 93 ajudes directes a nous autònoms i petites empreses que s'han instal·lat a la nostra ciutat, entre les quals hi ha hagut molta varietat, des de projectes tecnològics fins a negocis tradicionals d'obrir la persiana i tindre un establiment a peu de carrer".

Finalment, Gómez ha animat a tots els participants en esta XVII edició del Concurs d'Idees Emprenedores "a continuar avant i desenvolupar els vostres projectes, que ací estarà l'Ajuntament de Benidorm per a acompanyar-vos en este camí i ajudar-vos en el que faça falta".