CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

02:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La inversió assolix els 10.000 euros i el repartiment es realitzarà a través de les AMPA

El Rotary Club Benidorm repartix més de 400 lots de material escolar a la població escolar

10 novembre 2021
Educación

El Rotary Club de Benidorm repartirà més de 400 lots de material escolar a través de l'Agrupació Local d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) entre els centres d'Infantil, Primària i Secundària perquè siguen distribuïts entre la població escolar que, per la situació econòmica de les seues famílies, ho necessiten.

El president de l'entitat, Alfredo Melgar, ha fet lliurament dels primers paquets d'ajuda als membres de l'Agrupació d'AMPA representats per la seua presidenta, Viviana Ankonetani, en un acte en el qual han participat l'alcalde, Toni Pérez, i la regidor d'Educació, Maite Moreno i al qual també han assistit el secretari del Rotary Club Benidorm, Juan José Pérez Parker, i altres membres de la directiva.

Els lots de materials es repartiran en el centre concertat Nuestra Señora de los Dolores; els CEIP Ausiàs March, Gabriel Miró, La Cala i Puig Campana; i els IES Pere María Orts i Bosch, Beatriu Fajardo Mendoza, Murtal i Mediterrània. En total han suposat una inversió de 10.000 euros, dels quals el 80% ha sigut a càrrec del Rotary Club i el 20% restant per l'empresa local, Espriu.

Toni Pérez ha agraït la "implicació i l'altruisme" del Rotary Club amb la societat*benidormera i el seu esforç "per millorar la vida de les persones més necessitades". Per la seua banda, Melgar ha recordat que esta iniciativa es realitza "per huité any consecutiu" respon "a la demanda que se'ns fa des de les AMPA" i "aferma" el pla d'acció d'ajuda als més necessitats que promou l'entitat.