CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

04:28 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es tracta d'una activitat destinada a divulgar les activitats d'este centre i despertar l'interés per la dansa

El Conservatori de Dansa reunix 450 escolars de Benidorm en el cicle 'Vols ballar?'

30 maig 2024
El Conservatorio de Danza reúne a 450 escolares de Benidorm en el ciclo ‘¿Quieres bailar?’

L'Auditori del Centre Cultural de Benidorm ha acollit a prop de 450 escolars de diferents centres educatius per a participar en el cicle 'Vols ballar?', organitzat pel Conservatori Elemental Municipal de Dansa de Benidorm en col·laboració amb la Regidoria d'Educació. La regidora de l'àrea, Maite Moreno, ha explicat que l'objectiu d'esta jornada és el de "divulgar l'activitat i la formació que s'impartix en el Conservatori per a despertar entre els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat l'interés per la dansa", sobretot tenint en compte que ens trobem en ple període d'inscripció per a sol·licitar una plaça de cara al pròxim curs 2024-2025.

Durant este cicle, els estudiants de diferents centres de Primària de Benidorm han pogut gaudir d'una demostració per part dels alumnes del Conservatori. En concret, d'una classe de Dansa Clàssica, Dansa Espanyola, Dansa Contemporània i Expressió Musical, dirigides pel professorat del Conservatori Elemental Municipal de Dansa.

La regidora d'Educació ha recordat que este centre té obert ara mateix el termini d'inscripcions per a xiquetes i xiquets de 8 a 12 anys i de 7 nascuts en 2016 que vulguen cursar un Ensenyament Oficial. Així mateix, ha explicat que la prova d'Ingrés a 1r és d'aptituds, per la qual cosa no cal tindre coneixements previs de dansa.

A més, durant tot el mes de juny es poden presentar les sol·licituds per a Iniciació a la Dansa per a xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys (nascuts en 2017 i 2018), rebent una hora de classe setmanal de Dansa Espanyola i una hora de classe setmanal de Dansa Clàssica, així com per a Grau Mitjà, dirigida a alumnes a partir dels dotze anys i amb coneixements previs.

"Tot això amb taxes molt assequibles, a l'ésser una activitat municipal, pertanyent a la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm", ha afegit l'edil.