CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

20:08 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament fa coincidir esta actuació amb una del Canal Sota de l'Algar per a reduir el consum d'aigua de reg en la zona

El Camí del Llandero estarà tallat 10 dies per obres per a millorar el subministrament elèctric en Els Tolls

21 juliol 2021
Imagen del Camino de El Landero

El Camí del Llandero estarà tallat al trànsit des de demà dijous i durant deu dies amb motiu d'unes obres per a millorar el subministrament elèctric en el barri dels Tolls. El regidor de Mobilitat i Espai Públic, José Ramón González de Zárate, ha detallat que amb esta actuació, que desenvoluparà Iberdrola, "es generen noves línies de mitjana tensió que connectaran amb la nova subestació de Montebello, a La Nucia, descongestionant així els centres de transformació de Benidorm".

De Zárate ha indicat que "hi havia una demanda veïnal per a resoldre els problemes d'apagades que es produïxen en alguns moments en la zona; uns problemes que en principi queden resolts amb actuació".

L'edil ha aclarit que "esta obra es fa ara perquè, com que no hi ha activitat en els centres escolars dels Tolls, el trànsit en el Camí del Llandero es reduïx, especialment en determinats moments del dia".

A més, per a minvar al màxim les possibles afeccions, "hem fet coincidir esta obra amb una altra projectada en el mateix punt pel Canal Sota del *Algar, de manera que amb un sol tall de trànsit s'executen les dos actuacions". Concretament, el projecte dels regants, finançat per la Diputació Provincial d'Alacant, consistix en "la implantació del sistema de reg per degoteig amb aigua reutilitzada, obtenint així un estalvi aproximat del 40%".

El Camí del Llandero es tallarà a partir d'este dijous, 22 de juliol, i fins al dia 31 entre el carrer Itàlia i el vial de servei que connecta amb el Palau de Justícia i l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques. Mentre dure el tall, només es permetrà l'accés als residents dels habitatges situats en el mateix camí.

Audios relacionados
Corte de voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 3 González de Zárate
Audio file