CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

10:29 AM

HORA BENIDORM

21ºC

Núvol con lluvia escasa

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

90%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Per al curs 2022/2023 l'ajuda màxima serà de 63 euros per estudiant i els vals es facilitaran a mitjan estiu

Educació convoca les ajudes a la compra de material escolar per a l'alumnat de 2n cicle d'Infantil

28 abril 2022
Educación convoca las ayudas a la compra de material escolar para el alumnado de 2º ciclo de Infantil

La Regidoria d'Educació obri este pròxim dilluns, 2 de maig, la convocatòria d'ajudes per a la compra de material escolar dirigides a l'alumnat de 2n cicle d'Infantil dels col·legis públics de Benidorm i del centre concertat. L'edil de l'àrea, Maite Moreno, ha informat que "per al curs 2022/2023 hem reservat 72.000 euros per a esta convocatòria i elevat l'ajuda màxima per menor a 63 euros; una quantia amb la qual l'Ajuntament contribuïx a minorar el desemborsament en material escolar que les famílies empadronades a Benidorm han de realitzar en este cicle d'Educació Infantil".

Moreno ha indicat que "igual que els últims dos cursos, hem volgut facilitar i simplificar al màxim possible a les famílies l'accés a estes ajudes". Per a això, "la Regidoria ha fet d'ofici una primera remesa amb tot l'alumnat que ja compta amb ajuda este curs i que en 2022/2023 seguiran en Educació Infantil". Es tracta dels menors nascuts en 2017 i 2018.

L'edil ha traslladat que la Junta de Govern Local (JGL) aprovarà també el dilluns eixa primera remesa d'ofici, que inclou a 640 beneficiaris i que ascendix a 40.320 euros.

El mateix dilluns, a les 09.30 hores, s'obri el termini perquè les famílies de menors nascuts en 2017 i 2018 que no han demanat o no han obtingut l'ajuda este curs puguen sol·licitar-la. Un tràmit que estarà obert fins al 23 de setembre i que ha de realitzar-se de manera telemàtica en la Seu Electrònica: https://sede.benidorm.org, triant en el 'Catàleg de Servicis' el tràmit 'Ajudes de material escolar 2n cicle d'Educació Infantil curs 2022-2023'.

Posteriorment, el mes de juliol s'obrirà el termini de sol·licitud per a les famílies de l'alumnat nascut en 2019 i que el pròxim curs s'incorporaran als col·legis de Benidorm. Tal com recullen les bases, podran sol·licitar estes les unitats familiars empadronades a Benidorm amb anterioritat a l'1 de setembre de 2021.

Moreno ha recordat que "les famílies beneficiàries rebran un val que podran canviar en els establiments col·laboradors", i ha avançat que "estos vals s'emetran a mitjan estiu, abans de l'inici del curs escolar".

Audios relacionados
Corte voz 1 - Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 - Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 - Maite Moreno
Audio file