CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

21:15 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El sistema de filtratge i cloració s'han millorat i els abonats tenen accés lliure i gratuït

Demà dissabte obri la piscina de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'

03 juny 2022
Mañana sábado abre la piscina de la Ciudad Deportiva ‘Guillermo Amor’

Tal com va anunciar a principis de setmana la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, la piscina municipal a l'aire lliure de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor' obri en la jornada de demà dissabte, 4 de juny.

L'horari de funcionament de la instal·lació serà de 14.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres; i de 12.00 a 20.00 hores dissabtes, diumenges i festius, sempre que no hi hagen programades activitats esportives especials.

L'accés a la piscina tindrà un cost d'1 euro per als xiquets i de 2 euros per als adults. La regidora ha recordat que "la piscina municipal no incrementa el preu i els abonats a les instal·lacions esportives municipals tenen lliure accés".

L'edil ha precisat que durant les últimes setmanes, els Servicis Tècnics Municipals han realitzat xicotetes reparacions i ajustos en el recinte perquè els nadadors troben les instal·lacions en perfectes condicions d'ús així com la substitució dels taulells deteriorats i la impermeabilització del got de la piscina principal. També s'ha reforçat la 'zona de platja' i condicionat la gespa amb l'objectiu, ha precisat Cebreros, "que totes les persones que acudisquen al recinte puguen gaudir al màxim de la instal·lació".

La regidora ha destacat que de cara a esta obertura estiuenca "s'han modernitzat els sistemes de filtratge i cloració i s'ha instal·lat una nova porta d'accés a la piscina infantil".