CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

17:42 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Hui tindrà lloc la 'Marxa contra la Violència de Gènere' de les mestresses de casa i demà diumenge, joc d'escapada'

Dansa amb 'Jo i l'altra', dins dels actes programats a Benidorm amb motiu del 25N

25 novembre 2023
‘Yo y la otra’, de la compañía de Pilar Andújar.
‘Yo y la otra’, de la compañía de Pilar Andújar.

Este divendres, emmarcat dins de les activitats organitzades per l'Ajuntament de Benidorm amb motiu del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona, l'auditori del Centre Cultural ha sigut l'escenari on s'ha representat l'espectacle de dansa 'Jo i l'altra', de la companyia de Pilar Andújar.

Passades les 20.00 h han donat començamentla representació d'esta funció interactiva que conjuga dansa, teatre i música. Una 'performance' que a ningú ha deixat indiferent en el públic, entre els qui es trobaven els regidors d'Igualtat i Cultura, Ángela Pellicer i Jaime Jesús Pérez al costat d'altres membres de la corporació.

'Jo i l'altra' és un musical femení que conjumina flamenc i dansa contemporània. Una crítica social que denuncia el món egoista i injust en el qual vivim i proposa la cerca d'una consciència col·lectiva oberta a la reflexió i la crítica, la qual cosa encara queda més palesa emmarcat dins de les activitats del 25N.

Continuant amb els actes programats, hui dissabte, 25 de novembre, a les 11.00 h del matí, des de la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, partirà la 'Marxa contra la Violència de Gènere' organitzada per l'Associació de Mestresses de casa de Benidorm. Demà diumenge serà el torn del joc d'escapada amb 'Four Anti-Violence Steps' que es desenvoluparà en el Centre Cultural amb dos passes: el primer, al migdia i fins a les 14.00 h; el segon, de 16.00 a 20.00 h.