CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

23:04 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Clean up the World' arreplega més d'una tona de brutícia a la partida del Moralet de Benidorm

16 setembre 2017
‘Clean up the World’ recoge más de una tonelada de basura en la partida del Moralet de Benidorm

L'activitat s'emmarca dins de la Setmana Europea de la Mobilitat i col·laboren col·lectius socials i veïnals

La tercera edició a Benidorm del 'Clean up the world' ha reunit al llarg de tot el matí a més de 60 voluntaris per a netejar la vella plataforma del trenet entre el barranc del Murtal i El Moralet, la pinada que limita amb el Parc de Foietes i la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'. La iniciativa s'emmarca dins del programa d'activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat que, per tercer any consecutiu, se celebra a Benidorm, concretament en el 'Dia de la Mobilitat i la Salut-Vies Verdes'.

La primera tinent d'alcalde, Ana Pellicer, al costat dels regidors de Mobilitat, José Ramón González de Zárate; Participació Ciutadana, María Jesús Pinto; i Esports, Arturo Cabrillo, han acudit al Moralet on les associacions estaven treballant per a deixar el paratge net de brutícia. Pellicer ha recordat que esta iniciativa s'està duent a terme simultàniament "en 120 països" i en ella participen "20 milions de persones".

Juan Antonio Lizancos, representant del Consell Veïnal, ha defensat la conversió de l'antiga plataforma del tren en desús en Via Verda i ha advocat per la cessió de la seua titularitat. "Volem –ha dit- que la Generalitat cedisca estos terrenys a l'Ajuntament de Benidorm" i que les zones verdes siguen un element "d'integració" de la ciutat amb el seu entorn. A primera hora del matí, un grup de voluntaris amb bicicleta s'ha dedicat a netejar el tram de la plataforma i al migdia s'han unit a la resta de voluntaris. En finalitzar la jornada s'havien arreplegat 1.020 kg. de residus que han sigut traslladats a la planta de reciclatge.

El 'Clean up the world' a Benidorm és una iniciativa de les regidories de Mobilitat, Participació Ciutadana i Esports i compta amb el suport del Consell Veïnal, l'Associació de Veïns 'Els Tolls', Aerbeco, Asmibe, Aspanion, Asperb, Mountain Beer Benidorm, Club Ciclista Benidorm, Unió Ciclista Benidorm, MBxB, Marco Polo, Tao, l'Associació Cultural de la Policia Local de Benidorm, el Grup Scout Horitzons, Creu Roja i Bombers de la Marina Baixa.

Les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat han continuat esta vesprada en el Parc de Foietes amb la celebració d'un duatló infantil amb xiquets de 2 a 12 anys, en la qual també han participat la Regidoria d'Esports i Elite Bikes Albir Team.