CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

11:26 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Molt núvol con lluvia escasa

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ana Pérez Sebastiá: “Oferim una imatge deplorable de la ciutat amb aquests elements plens de brutícia al costat de terrasses i zones de restauració”

Ciutadans denuncia l'incompliment del contracte de fems en neteja i manteniment de contenidos

08 octubre 2019
Ciudadanos denuncia el incumplimiento del contrato de basuras en limpieza y mantenimiento de contenedores

.  “El manteniment i neteja dels contenidors de Benidorm forma part del contracte de fems que l'Ajuntament té amb FCC i s'està incomplint”. Així ho ha denunciat la regidor de Ciutadans, Ana Pérez Sebastiá, qui ha declarat que “oferim una imatge deplorable de la ciutat amb aquests elements plens de brutícia i males olors al costat de terrasses i zones de restauració molt concorregudes”.

La regidora ha advertit que “els contenidors de fem i residus no orgànics de Benidorm estan en un estat lamentable. A més de desperfectes varis, els contenidors de superfície i els soterrats, incloent els elements a través dels quals es depositen els residus, estan realment bruts, quan havien d'estar en perfectes condicions donat el que paguem a l'empresa pel servei”.

En aquest sentit, ha indicat que “el fet que el contracte de fem estiga prorrogat no eximeix a l'empresa de complir les seues obligacions, ni al Govern local a vetlar pel seu compliment, alguna cosa que sens dubte no està fent ni l'un ni l'altre”. 

Per aquest motiu, Ciutadans ha presentat un escrit per Registre a l'alcalde “per a requerir a l'empresa a efectuar una neteja urgent dels contenidors del centre de Benidorm”.

D'altra banda, Pérez Sebastiá ha aprofitat per a requerir al Partit Popular a convocar com més prompte millor una reunió per a explicar en quina fase està la redacció del nou plec de condicions que regirà el nou contracte de neteja i recollida de fems del municipi.