CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

21:48 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els mateixos tècnics plantegen ara esta opció per a "donar la publicitat més gran i garanties als interessats en el procediment"

Benidorm tornarà a sotmetre a informació pública l'expedient del contracte del fem després de l'actualització de l'estructura de costos

24 octubre 2023
Limpieza Viaria en Benidorm
Limpieza Viaria en Benidorm

L'Ajuntament de Benidorm tornarà a sotmetre a informació pública l'expedient del contracte del servici de recollida de residus sòlids urbans i neteja d'espais públics i, per tant, no serà informat en la pròxima comissió informativa de Règim Interior com estava previst. Així ho ha traslladat hui l'alcalde Toni Pérez després de l'últim informe emés hui per l'Àrea de Contractació, a instàncies de la mateixa Alcaldia, i en absència d'un criteri comú per part dels tècnics que participen de l'expedient.

En eixe informe s'expressen els dubtes "de si l'actualització de l'estructura de costos", feta recentment, "ha de ser exposada a informació pública o no" com ja es va fer amb l'anterior document en 2022. Segons s'indica en l'informe, "a conseqüència del temps transcorregut des de l'inici de l'expedient de contractació es van actualitzar els imports de l'estructura de costos, principalment per la pujada de l'Euribor, IPC, costos energètics i nou conveni laboral". Açò va motivar que l'actualització es portara de nou a la Junta de Contractació, que va emetre informe favorable el passat 10 d'octubre.

Ha sigut eixa actualització de costos la que ha motivat que s'haja optat per tornar a sotmetre l'expedient a informació pública per un període de vint dies "amb la finalitat de donar la publicitat més gran i garanties possibles davant tots els interessats en este procediment", segons resa l'informe tècnic.

"Estem parlant del contracte més copiós de l'Ajuntament, que afecta un servici públic fonamental i, com s'ha fet des del principi de l'expedient, volem oferir la màxima transparència i garantia per a totes les parts", ha afirmat l'alcalde. Per a això, "al llarg de tota la seua tramitació, este contracte s'ha remés a totes les instàncies i organismes necessaris per a garantir la idoneïtat de tots i cadascun dels extrems contemplats en el document, així com per a resoldre les possibles discrepàncies tècniques que hagen pogut sorgir, i així continuarem actuant, amb llum i taquígrafs".

Toni Pérez ha insistit que este expedient no serà debatut finalment en el ple del pròxim dilluns "però estem convençuts que este nou tràmit no farà més que contribuir a tindre el millor servei possible per a la ciutat".

El futur contracte del servici de recollida de residus sòlids urbans i neteja viària tindrà un preu de licitació de 328 milions d'euros per un període d'adjudicació de quinze anys.