CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

07:18 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La col·laboració Ajuntament de Benidorm, Col·legiLope de Vega i Federació Espanyola de Tenis es prolongarà tres edicions més

Benidorm torna a albergar el Campionat d'Espanya absolut de Tenis Platja per Comunitats

22 juny 2022
Cartel del Campeonato de tenis playa

Els millors jugadors d'Espanya de tenis platja, participen els dies 24, 25 i 26 de juny en II Campionat d'Espanya Absolut, per Comunitats; un torneig organitzat pel Col·legi Internacional Lope de Vega, al costat de la Federació Espanyola de Tenis i la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm.

En l'esdeveniment esportiu participen 17 equips federats, representants de les comunitats autònomes on es practica esta disciplina esportiva, així com de Ceuta i Melilla, sumant més de 130 esportistes.

Les pistes situades en la zona esportiva de la platja de Ponent de Benidorm acolliran els partits juntament amb la pista principal del Col·legi Internacional Lope de Vega en la qual es jugaran les Semifinals i la Final.

El torneig ja compta amb el compromís per a les tres pròximes edicions, sumant les instal·lacions del col·legi i les pistes de la platja de Ponent.

Per a la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm, Mariló Cebreros, "és una molt bona notícia" i ha confirmat la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm en este campionat i modalitat esportiva "que posa a Benidorm i el seu potencial turístic i esportiu en primera línia del tenis-platja per a les tres pròximes edicions". Des del Col·legi Lope de Vega, Vicente Fuster ha recordat l'ideari del fundador, Juan Fuster Zaragoza, i el compromís amb l'esport, recalcant a més que el centre educatiu benidormer és pioner en la pràctica del tenis platja.

Per la seua part el Coordinador d'esports de la Federació Espanyola de Tenis i responsable del Tenis Platja a Espanya, Carles Vicent ha assenyalat la importància del torneig i les instal·lacions que oferix Benidorm, destacant la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm i l'organització del Col·legi Lope de Vega. El director del campionat i gerent de Costa Tenis, Alfonso Bacaicoa, ha destacat la sinergia entre l'Ajuntament de Benidorm, la Federació Espanyola de Tenis i el Col·legi Internacional Lope de Vega que materialitzen este II Campionat Absolut d'Espanya de Tenis Platja per comunitats autònomes.

Esta nova competició estatal de tenis platja respon a l'enorme auge que està tenint la nova modalitat esportiva a casa nostra, on enguany s'ha duplicat el nombre de participants en el Campionat d'Espanya amb més de cent parelles absolutes, més les competidores en les categories juvenils (Sub'18 i Sub'14) i de veterans (+35 i +45).