CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

08:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El dijous 21 ho faran el carrer Suècia i l'Av. de Noruega. A més es restablirà el sentit a Noruega i Bèlgica

Benidorm reobri hui el trànsit rodat al carrer Holanda

13 març 2024
Benidorm reabre hoy el tránsito rodado en la calle Holanda

El carrer Holanda es reobrirà al trànsit rodat esta mateixa vesprada, després de finalitzar els últims treballs de renaturalització de la via pública que han afectat el barri dels Tolls. Així ho ha anunciat este matí el regidor de l'àrea, Francis Muñoz.

L'edil de Mobilitat ha precisat que "després de la renovació integral de les voreres per a convertir-les en accessibles, la renovació del clavegueram i la plantació d'arbratge" l'obertura al trànsit "serà total" a partir de la setmana pròxima. Concretament, ha assenyalat, que dijous que ve, 21 de març, "s'obriran" el carrer Suècia i l'avinguda d'Andalusia i "es restablirà el sentit original a la circulació als carrers Noruega i Bèlgica".

Francis Muñoz ha recordat que Benidorm ha invertit "més d'un milió i mig d'euros" en el subsol del barri. Les obres han suposat "l'actualització de les xarxes d'aigua i l'ampliació dels col·lectors de pluvials". Així mateix, "també s'ha instal·lat una xarxa de reg, arbratge i zones d'ombra".

L'edil ha agraït als veïns "la paciència i consideració" que han tingut durant estos mesos en què han pogut tindre alguna molèstia per les obres, però les ha justificades perquè "han suposat una millora considerable de la nostra trama urbana el que incrementarà la qualitat de vida de tots els veïns delsTolls i de Benidorm".