CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

06:00 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació, emmarcada en el Pla de Sostenibilitat Turística, suposarà una inversió de 47.812 euros

Benidorm renova la canalització de l'enllumenat públic i els Servicis Municipals a la platja de Ponent

18 octubre 2023
Benidorm renueva la canalización del alumbrado público y los servicios municipales en la playa de Poniente

L'Ajuntament de Benidorm està executant una actuació per a renovar la canalització de l'enllumenat públic i els Servicis Municipals a la platja de Ponent, una intervenció que s'emmarca en el Pla de Sostenibilitat Turística que permetrà acabar amb infraestructures que es troben deteriorades i que impedien la renovació de les xarxes elèctriques de l'enllumenat públic de la zona i de l'estesa de nou cablejada de subministrament elèctric i telecomunicacions per als nous sensors i dispositius tecnològics a implantar.

En concret, l'actuació se centrarà en l'avinguda Vicente Llorca Alós i per a la seua realització s'implementaran 262,2 metres de canalització en la calçada i onze escomeses als fanals existents, instal·lant altres tantes arquetes de 40x40 amb tapes de fosa. Es realitzarà una rasa fins a les arquetes existents condicionant-les al peu del fanal.

En esta intervenció també s'ha previst la instal·lació d'un quadre elèctric exterior, termoaïllat, amb la finalitat de possibilitar la renovació dels elements deteriorats de les proteccions elèctriques de l'enllumenat públic, així com la implementació dels futurs sensors i elements tecnològics desmuntables que s'implantaran. La inversió prevista és de 47.812,34 euros i el termini d'execució és d'un mes.

L'actuació, com s'ha dit, s'inclou en el Pla de Sostenibilitat Turística derivat del conveni signat al desembre de l'any 2020 entre l'Ajuntament, la Secretaria d'Estat de Turisme i Turisme Comunitat Valenciana. L'objectiu d'este pla és contribuir de manera eficaç a la sostenibilitat i la recuperació del sector turístic després de la crisi provocada per la COVID-19. Es tracta, segons es va explicar en el seu moment, d'un pla de contingència el propòsit principal de la qual és consolidar a Benidorm com una destinació turística intel·ligent, sostenible i segur, a través de la posada en marxa d'un total de 19 actuacions.

Les actuacions s'agrupen entorn de quatre eixos estratègics. En concret, en l'eix 1; "Infraestructures, recursos turístics connectats més accessibles i sostenibles", s'inclou una actuació destinada a 'Smart Lab Platges', amb l'objectiu de crear punts d'accés de fibra òptica i de tensió per a futures instal·lacions de diferents sensors a la platja de Ponent. Això permetrà disposar d'infraestructures i recursos turístics connectats més accessibles i sostenibles, un espai per a testar l'ús d'innovacions i dades de transformació competitiva de Benidorm, disposar de dades per a prendre decisions informades sobre la platja i la zona marítima costanera, ordenar l'espai marítim i l'ús de les TIC per a la gestió turística.

Benidorm renueva la canalización del alumbrado público y los servicios municipales en la playa de Poniente