CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

14:27 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

NE 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les sol·licituds es poden presentar en el Negociat d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm fins al 23 de juny

Benidorm posa en marxa el 'Programa de suport educatiu estiu 2021' per a alumnes d'Educació Primària

07 juny 2021
Benidorm pone en marcha el ‘Programa de apoyo educativo verano 2021’ para alumnos de Educación Primaria

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm ha obert el termini d'inscripcions per al 'Programa de suport educatiu estiu 2021', que està dirigit a alumnes de primer a sisé d'Educació Primària i que se celebrarà del 5 de juliol al 27 d'agost en el CEIP Ausiàs March.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el Negociat d'Educació, situat en la tercera planta de l'Ajuntament de Benidorm, fins al pròxim 23 de juny, excepte aquelles sol·licituds que desitgen obtindre ajudes econòmiques per a costejar el programa, les quals hauran de presentar-se abans del 15 de juny.

Este programa es desenvolupa amb l'objectiu de prolongar el curs escolar, posant a la disposició de les famílies classes d'estiu per als seus fills que permeten corregir deficiències educatives detectades durant el curs. Està dirigit a alumnes d'Educació primària que per diversos motius no han obtingut bons resultats durant el curs escolar i que no presenten problemes greus de conducta.

El nombre inicial de places oferides és de noranta, quinze places per a cadascun dels sis cursos de primària. Les classes seran de 9.00 a 11.00 per als alumnes de 2n, 4t i 6é, i d'11.30 a 13.30 per als alumnes de 1r, 3r i 5é. Les activitats pedagògiques que s'oferixen són llengua, matemàtiques, anglés i valencià, a més de classes amb diferents tècniques d'estudi per a millorar el rendiment de l'alumnat.

El preu general del curs sense reduccions serà de 63,79 euros, si bé hi haurà diferents descomptes per a les famílies nombroses, monoparentals, d'acolliment, amb diversitat funcional, amb més d'un participant, etc., sempre que estiguen empadronades a Benidorm. Estes ajudes poden consultar-se en l'àrea d'Educació, on estan disponibles els impresos de sol·licitud i on s'informarà sobre la documentació a presentar en cadascun dels casos.