CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

07:14 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'activitat es desenvoluparà del 30 de juny al 14 de juliol i es dirigix a menors de 8 a 16 anys

Benidorm organitza un campament d'estiu per a jóvens a Navalón-Énguera

15 abril 2024
Campamento de verano 2024

La Regidoria Joventut de l'Ajuntament de Benidorm organitza de nou enguany un campament d'estiu, adherint-se així a l'oferta concertada de l'Institut Valencià de la Joventut. El campament es desenvoluparà en Navalón-Énguera (València) del 30 de juny al 14 de juliol en una instal·lació que es troba en plena naturalesa, en un bosc de pins de la Serra d'Énguera, al sud-oest de la província de València.

Esta activitat va dirigida a menors de 8 a 16 anys i les instal·lacions estan dotades de totes les infraestructures necessàries per a esta mena d'activitats, com a tendes de campanya, cuina, menjador, servicis higiènics, dutxes, piscina, esplanades per a jocs, camps d'esports, etc.

Entre les activitats programades per als dies de campament hi haurà dos dies d'eixida cultural amb autobús, tallers, intel·ligència emocional, esports, jocs, dies monogràfics, senderisme, vetlades, teatre, cançons i activitats de medi ambient entre altres.

El preu del campament serà de 325 euros i inclou viatge, allotjament amb pensió completa, activitats, eixides culturals amb visites i equip d'animació titulat. Una setmana abans de l'eixida es farà una reunió amb els pares per a informar-los de totes la planificació diària de les activitats, així com d'altres aspectes d'interés i resolució de preguntes o dubtes.

Els interessats poden sol·licitar informació i formalitzar les inscripcions en el Centre d'Informació Juvenil. El termini d'inscripcions s'obri demà dimarts 16 d'abril a les 8.00 hores i estes només podran fer-se a través d'un familiar directe del menor. Serà necessari presentar l'imprés de sol·licitud emplenat amb dades personals i sanitàries, una fotocòpia de la targeta sanitària i una fotografia de carnet.